Vikend izlet: Track Day na Grobniku

Avtomobilizem, Šport

Namig za izlet: Nedeljski sončni dan lahko preživite tudi na hrvaškem Grobniku, ko bo na sporedu že drugi letošnji Track Day. Vsi željni zabave in predvsem adrenalinskih voženj se lahko na Grobnik odpravite v nedeljo, 10. marca, med 10. in 17. uro. Na stezo se lahko odpravite s svojim avtomobilom ali pa na samem kraju […]

Namig za izlet: Nedeljski sončni dan lahko preživite tudi na hrvaškem Grobniku, ko bo na sporedu že drugi letošnji Track Day.

audi r8 cup

Utrinek s 5. MotorSport Show & Salona minuli vikend v Stožicah. (foto: Kevin Lozar)

Vsi željni zabave in predvsem adrenalinskih voženj se lahko na Grobnik odpravite v nedeljo, 10. marca, med 10. in 17. uro. Na stezo se lahko odpravite s svojim avtomobilom ali pa na samem kraju najamete dirkalnik. Nekatere ponuja tudi domžalsko moštvo LEMA, kot so na primer Fiat Grande Punto, Renault Clio Cup ali Audi R8 Cup. Mogoče so tudi taxi vožnje.

Prvi letošnji Track Day je bil sicer že 16. februarja. V spodnjem videu pa si lahko pogledate ‘onboard’ posnetek, ki je nastal v Audiju R8 Cup. Posneto s kamero, ki jo imamo na testu.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine