Svetovna predstavitev novega razreda A v Sloveniji

Aktualno

Za podjetje Autocommerce, d.o.o. ter za celotno Slovenijo je letošnje poletje zelo pomembno. Podjetje Daimler AG, generalni zastopnik blagovne znamke Mercedes-Benz je našo državo izbral za destinacijo svetovne predstavitve nove generacije razreda A.

Za podjetje Autocommerce, d.o.o., generalnega zastopnika blagovne znamke Mercedes-Benz ter za celotno Slovenijo je letošnje poletje zelo pomembno.
 

Podjetje Daimler AG, generalni zastopnik blagovne znamke Mercedes-Benz je našo državo izbral za destinacijo svetovne predstavitve nove generacije razreda A. V mesecu dni, od 18. junija do 15. julija 2012, je  Slovenijo obiskalo preko 1200 svetovnih avtomobilskih novinarjev iz več kot 30 držav, ki so prišli iz Amerike, Japonske,… ter več kot 250 visokih predstavnikov Daimlerja.

E7EEDA66-D188-11E1-A7EF-C9BD65B94067Konkretnejši 24 urni program, ki so ga novinarji doživeli pri nas je zajemal prihod na letališče Jožeta Pučnika, prevzem vozil razreda A ter vožnja do Vipave, kjer so imeli v restavraciji pri Lojzetu na Zemonu kosilo. Vožnjo so nadaljevali proti Primorski, kjer so prespali v hotelu Kempinski. Večer so zaključili na letališču Portorož z dinamičnimi vožnjami novega A-ja. Naslednji dan je bila na vrsti prestolnica, kjer so preživeli 3 ure, si ogledali center Ljubljane ter uživali v kulinariki Bistroja Zvezda. Njihova pot se je zaključila ob 13.00 uri, ko jih je slovenski organizator odpeljal nazaj na letališče.
 
Izredno pozitivno je, da so bili vsi, ki so obiskali predstavitev nad razredom A kot tudi nad Slovenijo navdušeni. Obljubili so, da se vrnejo, kar si štejejo pri zastopniku za ta nemška vozila v veliko čast.
 
Da to ni njihova zadnja predstavitev v Sloveniji so nam zagotovili tudi predstavniki Daimler AG.