Srečanje starodobnih Citroenov

Aktualno

12. junija 2011 bomo zavrteli kolo časa nazaj. Na srečanju starodobnikov na Vrhniki boste lahko občudovali starodobne avtomobilske klasike. Če morda še ne veste kam v nedeljo, 12. junija 2011, potem vas Citroën klub Slovenije in…

FAD7EEEA-86B8-11E0-8559-C16465B9406712. junija 2011 bomo zavrteli kolo časa nazaj. Na srečanju starodobnikov na Vrhniki boste lahko občudovali starodobne avtomobilske klasike.

 

Če morda še ne veste kam v nedeljo, 12. junija 2011, potem vas Citroën klub Slovenije in Zavod Ivan Cankar vabita na ogled Muzeja starodobnikov na prostem. Vse od 8. pa do 18. ure bo na Vrhniki potekalo srečanje starodobnikov, kjer bodo razstavljeni najlepši starodobni primeri.

 V  športnem parku bodo vsem obiskovalcem na ogled predvojna vozila, Citroënovi modeli do letnika 1985 in vojaška vozila. Na okoliških parkiriščih in ob Tržaški cesti pa se bo s svojimi starodobniki predstavilo prek 60 klubov z različnimi znamkami vozil.

Organizatorji bodo poskrbeli tudi za pester kulturni in zabavni program. Obiskovalcem bo tako na voljo brezplačen voden ogled Vrhnike s Cankarjevo spominsko hišo in 20 % popust pri nakupu vstopnice za ogled Tehničnega muzeja Bistra. Program, ki ga bo povezoval Janez Cankar- Jože, bo od 14. ure dalje še dodatno popestril ansambel Pomlad, najmlajši pa se bodo lahko sprostili in pokazali svoje spretnosti pri igrah za otroke.

Vstop za obiskovalce prireditve je prost.

Pridite, da vam ne bo žal!