Junija srečanje z vozili Spyder Roadster

Motociklizem, Šport

Pred vrati je že pomlad in z njo pričetek prijetnih toplih dni, ki jih boste mnogi izmed vas že izkoristili za vožnjo z vašimi konjički. Distributer za BRP (Bombardier Recreational Products) vabi na tradicionalno srečanje vseh lastnikov – voznikov vozil BRP CAN-AM Spyder Roadster, ki bo to leto za področje naše regije potekalo v Avstriji, […]

Pred vrati je že pomlad in z njo pričetek prijetnih toplih dni, ki jih boste mnogi izmed vas že izkoristili za vožnjo z vašimi konjički.

Distributer za BRP (Bombardier Recreational Products) vabi na tradicionalno srečanje vseh lastnikov – voznikov vozil BRP CAN-AM Spyder Roadster, ki bo to leto za področje naše regije potekalo v Avstriji, v času od 6. do 9. junija 2013.

Can-am-2012Prireditev, ki so jo letos poimenovali THE CAN-AM SPYDER GROSSGLOCKNER CHALLENGE 2013, je namenjena vsem ljubiteljem oz. lastnikom vozil Spyder Roadster, z namenom da le-ti preživijo skupaj z ostali udeleženimi nekaj nepozabnih dni, si izmenjajo izkušnje, se zabavajo ob pripravljenem programu podjetja BRP ter si ogledajo zanimivosti. To leto bo zanimivost vsekakor ogled tovarne ROTAX (od kode izvirajo vsi motorji za vrhunska vozila BRP), vožnja po kraju Gunskirchen ter vožnja čez Grossglockner.

Nekaj, kar pa definitivno ne smemo omeniti za to leto pa so izjemne nagrade za prva tri mesta in sicer za 3. mesto DARILNI BON v vrednosti 500 evrov, za 2. mesto DARILNI BON v vrednosti 1000 evrov in za 1. mesto kar BRP CAN-AM Spyder Roadster LTD! V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki so zbrali potrebne točke, pridobljene pri vožnji po opisanih poteh. Možnost za pridobitev nagrade je velika, saj bo tokrat potekalo srečanje le za našo regijo.

Vse podrobnosti bodo še sledile, zato nas spremljajte.