Speck vodja trženja

Aktualno

Doug Speck bo prevzel vlogo višjega podpredsednika marketinga, prodaje in servisa pri Volvu. Njegov predhodnik Gerry Keaney se je odločil, da po več kot dvajsetih letih zapušča Volvo. Doug Speck je trenutno na položaju predsednika Volva…

400B464E-40DF-11E0-B38D-95C465B94067Doug Speck bo prevzel vlogo višjega podpredsednika marketinga, prodaje in servisa pri Volvu. Njegov predhodnik Gerry Keaney se je odločil, da po več kot dvajsetih letih zapušča Volvo.

 
Doug Speck je trenutno na položaju predsednika Volva v Severni Ameriki. Za njim je trideset let izkušenj v avtomobilskem poslu, s ključnimi položaji pri Fordu, Jaguarju in Premier Automotive Group. “Doug Speck bo igral zelo pomembno vlogo pri Volvu za doseganje ambicioznega načrta pri rasti blagovne znamke Volvo, ” pravi Stefan Jacoby, predsednik in izvršni direktor podjetja Volvo. “Izvedli bomo splošni pregled celotnega trženja in prodaje naše organizacije. Doug Speck bo igral pomembno vlogo pri tem zelo pomembnem delu, dodaja Stefan Jacoby”.
 
“Gerry Keaney je, odkar ker je prevzel vlogo vodje marketinga in servisa za kupce leta 2003, vodil globalno ekipo na zelo profesionalen način skozi težke čase in želim mu vse najboljše pri njegovi bodoči karieri,” pravi Stefan Jacoby. Doug Speck bo prevzel svojo novo vlogo pri Volvu, 1. junija. “Navdušen sem sprejeti ta izziv v času, ko bo Volvo začel z zelo pomembnim obdobjem rasti v svoji zgodovini, “pravi Doug Speck. Naslednik Douga Specka pri Volvu v Severni Ameriki bo predmet posebnega obvestila v kratkem.