Slovenci na Grobniku

Motociklizem, Šport

Hrvaški Grobnik je že sedmič zapored gostil slovenske motoristične ljubitelje, tokrat pa so se skupaj z obiskovalci zabavali tudi srčki. Gorenjsko podjetje Sava Tires, z blagovno znamko Dunlop, je namreč v duhu družbene odgovornosti…

7CC82B6A-7249-11E0-B714-316265B94067Hrvaški Grobnik je že sedmič zapored gostil slovenske motoristične ljubitelje, tokrat pa so se skupaj z obiskovalci zabavali tudi srčki. Gorenjsko podjetje Sava Tires, z blagovno znamko Dunlop, je namreč v duhu družbene odgovornosti na atraktiven dogodek povabilo člane gorenjskega Društva srčnih otrok. Srčki so dan preživeli v znamenju adrenalinskega dogajanja, saj so se tudi sami lahko popeljali po dirkalni stezi ter uživali v dirkah in vožnjah slovenskih dirkačev.

 
 
Tradicionalni slovenski moto dan na Grobniku, ki sta ga organizirala Športno društvo Sora in Čarman motosport d.o.o., je navdušil vse prisotne. Člani Društva srčnih otrok so skupaj s podjetjem Sava Tires in blagovno znamko Dunlop (sponzor dogodka) uživali v dirkah in treningih dirkačev. Prav vsi srčki pa so se lahko z avtobusom popeljali po dirkalni stezi in tako na lastni koži občutili delček dirkaškega adrenalina. 
 
Otroci so se udeležili tudi zabavne in interaktivne nagradne igre ter uživali v plesnih predstavah skupine Zmajčice, ki so obiskovalcem predstavile svoje atraktivne koreografije. Nepozabno izkušnjo pa je zabeležila tudi skupinska fotografija, ki bo zagotovo krasila marsikatero steno srčkov. 
 
Zaključek treningov, rekreativne vožnje in dirke, podelitev nagrad, pozdrav in povabilo na ponovno snidenje prihodnje leto, je zaznamovalo prijetno druženje na slovensko obarvanem Grobniku.