Slovenca zmagovalca Akrapovič vikenda

Motociklizem, Šport

Konec februarja sta Slovenca moštva Ski&Sea racing team na sedmem QUAD Akrapovič off-road weekendu v Hrvaškem Labinu takorekoč dominirala ter vsak v svoji kategoriji zmagala z veliko prednostjo pred sotekmovalci.

0D32BD4E-4821-11E0-AA3E-2C8D66B94067Marko Jager in Miha Špindler, Ski&Sea racing team, sta velika zmagovalca Akrapovič QUAD weekenda v Labinu.

Konec februarja sta Slovenca moštva Ski&Sea racing team na  sedmem QUAD Akrapovič off-road weekendu v Hrvaškem Labinu takorekoč dominirala ter vsak v svoji kategoriji zmagala z veliko prednostjo pred sotekmovalci. Na izjemno težki dvodnevni dirki in progi, ki je potekala deloma po motocross progi in deloma na terenu je zahtevala od tekmovalcev  veliko mero tehnične podkovanosti in kondicijske priprave. Marko Jager, ki je nastopil s Can Am Outlander 800R XXC je v kategoriji 4×4 zmagal pred Grkom Crisom Stalbotzisem na Can Am Renegade X 800 R, ter pred tretje uvrščenim Danijem Koprivnikom prav tako na Can Am Outlander-ju.  Miha Špindler  Can Am DS 450 MX pa je nastopil v kategoriji Quad ter z veliko prednostjo zmagal pred Tadejom Koščakom KTM in odličnim Igorjem Fabiani  na Suzukiju.
 
Ekipni uspeh ekipe Ski&Sea racing teama in Can Am-ovih dirkalnikov  na prvi dirki letošnje sezone je prav gotovo velika motivacija pred naslednjo dirko slovenskega cross country prvenstva, ki bo 12.3 v Dragonji.