Škoda Scala: prve slike notranjosti

Aktualno, Novosti

Približno en teden pred svetovno premiero v Tel Avivu je Škoda razkrila prve fotografije notranjosti novega modela Scala.

Temeljna elementa notranjosti sta visoko nameščen osrednji zaslon v voznikovem neposrednem vidnem polju in na novo zasnovana instrumentna plošča.

Središče notranje zasnove Škode Scale predstavlja zaslon, ki je z velikostjo do 9,2 palca največji v tem avtomobilskem segmentu.

Upravljalna enota klimatske naprave v sredinski konzoli ter tipke sistema start-stop, sistema za izbiro voznega profila in parkirnega sistema s krmilno avtomatiko so vgrajene neposredno pred prestavno ročico. Stranske prezračevalne šobe na zunanjih straneh segajo v vrata.

Instrumentna plošča in sprednje vratne obloge imajo mehko oblazinjeno površino z novo strukturo. Ta spominja na kristalaste strukture in bo v prihodnosti zaznamovala stil znamke Škoda.

Nova Škoda Scala bo svetovni javnosti premierno predstavljena 6. decembra v Tel Avivu (Izrael). Prenos v živo bo potekal na platformi Škoda Storyboard ter prek različnih Škodinih kanalov na družbenih omrežjih.