Si.mobil z novimi Toyotami za čistejši zrak v Sloveniji

Poslovno

Toyota Lovše in Si.mobil sklepata trdnejše sodelovanje na področju dobave in vzdrževanja njihovega voznega parka. Si.mobil je prevzel v uporabo 15 novih vozil Toyota Auris, ki so jih skrbno izbrali na osnovi voznih navad njihovih uporabnikov in so popolnoma v skladu z njihovo filozofijo Re.misli, v okviru katere si aktivno prizadevajo zmanjšati okoljski odtis. Glede […]

Toyota Lovše in Si.mobil sklepata trdnejše sodelovanje na področju dobave in vzdrževanja njihovega voznega parka.

Si.mobil je prevzel v uporabo 15 novih vozil Toyota Auris, ki so jih skrbno izbrali na osnovi voznih navad njihovih uporabnikov in so popolnoma v skladu z njihovo filozofijo Re.misli, v okviru katere si aktivno prizadevajo zmanjšati okoljski odtis.

Glede na specifike v vožnji so se odločili za optimalno kombinacijo vozil tako z dizelskim kot s hibridnim pogonom, katerih odlika je zelo nizka poraba, nizki vzdrževalni stroški ter izredno nizki izpusti emisij. Odlična uporabniška izkušnja v preteklosti je služila kot osnova za nadgradnjo dosedanjega sodelovanja v partnerstvo Si.mobil-ALD-Toyota Lovše, s katerim računajo na popolno brezskrbnost nad močno posodobljenim voznim parkom tudi v prihodnje.

toyota-in-simobil