Service MAXX obljublja zadovoljstvo stranke

Zanimivosti

Service MAXX servisno mrežo vodi slovensko podjetje Mreža servisov d.o.o. pod okriljem matičnega podjetja KMAG d.d. s pomočjo lastnih in franšiznih servisnih centrov. Service MAXX servisna mreža je bila razvita v sodelovanju z ameriškimi svetovalci pod vodstvom Franka Alfana.  Service MAXX pod skupnim imenom združuje enotno zunanjo podobo in natančno definira standarde servisnih centrov za […]

Service MAXX servisno mrežo vodi slovensko podjetje Mreža servisov d.o.o. pod okriljem matičnega podjetja KMAG d.d. s pomočjo lastnih in franšiznih servisnih centrov. Service MAXX servisna mreža je bila razvita v sodelovanju z ameriškimi svetovalci pod vodstvom Franka Alfana. 

Service MAXX pod skupnim imenom združuje enotno zunanjo podobo in natančno definira standarde servisnih centrov za servisiranje in vzdrževanje osebnih vozil. MAXX na ravni celotne servisne mreže izvaja oglaševanje, promocijo akcijskih servisnih storitev in vse potrebne organizacijske aktivnosti za njihovo izvedbo. Service MAXX omogoča naročanje nadomestnih delov in maziv za vozila različnih znamk prek lastnega informacijskega sistema, skrbi za šolanje in seznanjanje serviserjev z najnovejšimi informacijami s področja servisiranja osebnih vozil in nudi partnerjem strokovno, pravno in podjetniško pomoč.

Maxx-003-Avto-Snoj

MAXX strategija Service MAXX servisna strategija temelji na zavezah, ki so podvržene skupnemu cilju: “Imeti zadovolojno stranko“. Vsi Service MAXX serviserji se redno izobražujejo in spoznavajo najnovejše tehnologije ter postopke s področja servisiranja, uporabljajo moderne diagnostične in informacijske pripomočke ter vgrajujejo v vozila kakovostne rezervne dele uveljavljenih proizvajalcev z znanim poreklom in popolno sledljivostjo. Vse storitve v okviru Service MAXX centra vključujejo jamstva in garancijo kakovostne izvedbe. Za zagotavljanje najvišjih standardov izvaja Service MAXX merjenje zadovoljstva strank z anketiranjem prek lastne spletne aplikacije. Za lažjo obdelavo podatkov o strankah, kreiranje tržnih aktivnosti in izdelavo poročil so vsi Service MAXX centri vključeni v poenotene CRM postopke prek lastnega B2B informacijskega portala.