Sejmi avto-moto-logistične industrije

Aktualno

Celjsko sejmišče bo od 10. do 13. aprila 2014 gostilo največji domači pregled novosti in dosežkov avto-moto-logistične industrije.

Celjsko sejmišče bo od 10. do 13. aprila 2014 gostilo največji domači pregled novosti in dosežkov avto-moto-logistične industrije. Na štirih mednarodnih strokovnih sejmih Avto in vzdrževanje, Moto boom, Logotrans in Gospodarska vozila si bo mogoče ogledati več kot 350 najboljših blagovnih znamk, ki jih bo na sejmišče pripeljalo skoraj 140 direktnih razstavljavcev iz Slovenije in tujine (zastopanih bo 23 držav, 8 direktno). Posebno pozornost so letos v Celjskem sejmu namenili spremljajočemu programu, ki bo tako strokovno, kot tudi zabavno obarvan.

avto-moto-logisticni-sejem

Sejemsko dogajanje bo razstavno in programsko bogato. Na najstarejšem sejmu v četverčku, 19. sejmu Avto in vzdrževanje, se celo obeta po podatkih organizatorjev najboljša ponudba zadnjih let, na sejem Moto boom pa se npr. vračajo blagovne znamke motociklov, ki nekaj let niso bile prisotne. V družbi Celjski sejem, ki je organizator sejmov, so pojasnili, da je iz vsega, kar bo mogoče videti na sejmišču, možno sklepati na umirjanje težkih gospodarskih razmer, ki jih je avtomobilska industrija in z njo povezane dejavnosti med prvimi občutila.