Seat predstavlja študijo Leon Cross Sport

Saloni

Seat Leon Cross Sport se ponaša z zmogljivostmi kompaktnega športnega avtomobila in značilnim kupejevskim dizajnom dvovratnih modelov. Pri tem z elektronsko uravnavanim štirikolesnim pogonom in za 41 mm večjim odmikom od tal zagotavlja tudi odlično funkcionalnost. Njegov privlačni videz navdušuje s proporcionalnimi razmerji in drzno začrtanimi linijami. Seat Leon Cross Sport je zmogljivosti podedoval po […]

Seat Leon Cross Sport se ponaša z zmogljivostmi kompaktnega športnega avtomobila in značilnim kupejevskim dizajnom dvovratnih modelov. Pri tem z elektronsko uravnavanim štirikolesnim pogonom in za 41 mm večjim odmikom od tal zagotavlja tudi odlično funkcionalnost. Njegov privlačni videz navdušuje s proporcionalnimi razmerji in drzno začrtanimi linijami.

Seat Leon Cross Sport je zmogljivosti podedoval po Leonu Cupri. Dvolitrski motor razvije moč 220 kW (300 KM) in nova študija za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje le 4,9 sekunde. Tako kot za vse najnovejše modele znamke Seat so tudi za Leon Cross Sport na voljo najsodobnejše povezljivostne rešitve.

Tako na primer vmesnik Full Link omogoča, da je aplikacije, naložene na pametnih telefonih različnih proizvajalcev, mogoče upravljati preko zaslona v sredinski konzoli.

Izpostaviti velja tudi inovativne asistenčne sisteme, kot so avtomatsko uravnavanje razdalje adaptive cruise control, vklj. s sistemom za nadzor prometa Front Assist, posebej prilagojeni elektronski stabilizacijski program, prepoznavanje prometnih znakov, progresivno krmiljenje in asistenca za ohranjanje smeri.