Še teden dni do #GpEnaA

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Še dober teden dni nas loči do Grand Prix dirke EnaA.com, ki bo na sporedu v soboto, 24. avgusta 2013 na progi Pro Karting Slovenija.

Še dober teden dni nas loči do Grand Prix dirke EnaA.com, ki bo na sporedu v soboto, 24. avgusta 2013, na progi Pro Karting Slovenija.

Na Brnčičevi 45, za avto hišo Hyundai, že lahko pridno trenirate in se prijavite na dirko, ki bo najboljšim prinesla bogate nagrade. Več informacij dobite pri Petri (041 782 913), ki tudi sprejema prijave. Na kartodromu je dosegljiva vsak dan od 12. do 21. ure. Dodatne informacije bodo objavljene tudi na facebook strani Pro Karting Slovenija. Vse v zvezi z dirko pa lahko zasledite tudi na twitterju ali facebooku s pomočjo ‘hashtaga’ #GpEnaA oziroma na facebook odprtem dogodku.

Nagrade:

1. mesto: Bon v vrednosti 150 € za nakup avtokozmetike v RDO trgovini v BTC + TRACER OVOLITE GP tablico 7 inčev
2. mesto: Bon v vrednosti 150 € za nakup avtokozmetike v RDO trgovini v BTC
3. mesto: Bon v vrednosti 60 € za nakup avtokozmetike v RDO trgovini v BTC
4.-6. mesto: Bon v vrednosti 30 € za nakup avtokozmetike v RDO trgovini v BTC
7.-30. mesto: Tolažilna nagrada zaščita proti soncu za vetrobransko steklo

pro karting slovenija

pro karting slovenija 2013Prijavljene bo čakal najprej 8-minutni trening, sledile bodo 8-minutne kvalifikacije in zaključek z 8-minutno dirko. Najboljši pa bodo odvozili še Super Finale! Maksimalno število prijavljenih je 30! Zato pohitite s prijavo.

Poleg dirke bo potekal še celodnevni dogodek z druženjem in zabavo. Dogodek se bo pričel ob 9. uri zjutraj. Vabljeni, da podprete tekmovalce ter da se ohladite ob osvežilni pijači v Pro Karting baru. Tu se boste lahko še posladkali z dobrotami, ki jih je za vas pripravil MANNER.

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi na termin 31.8.2013.