Video: Severina & zavarovalniške goljufije

Aktualno, Zanimivosti

Zavarovalnica Triglav je za kampanjo o zavarovalniških goljufijah angažirala hrvaško pevko Severino. Z njo so posneli duhovit spletni video, ki osvešča o tem, da so zavarovalniške goljufije kaznivo dejanje.

Zavarovalnica Triglav je za kampanjo o zavarovalniških goljufijah angažirala hrvaško pevko Severino.

Z njo so posneli duhovit spletni video, ki osvešča o tem, da so zavarovalniške goljufije kaznivo dejanje, ki povzroča veliko škodo zavarovalnicam ter z višanjem premij tudi vsem poštenim zavarovancem. Na snemanju spota je Severina dejala: »Tudi sama menim, da prevare v življenju niso sprejemljive nikjer, saj z njimi na koncu ogoljufamo tudi sami sebe.«

severina zavarovanje 2013

40 odstotkov ljudi pozna nekoga, ki je ogoljufal zavarovalnico

V sklopu kampanje so na Zavarovalnici Triglav za boljše razumevanje percepcije zavarovalniških goljufij lani avgusta v sodelovanju z družbo Valicon izvedli raziskavo o percepciji in razumevanju posledic zavarovalniških goljufij. Namen je bil raziskati odnos splošne javnosti do zavarovalniških goljufij in posledično njeno vedenje.  Rezultati so presenetljivi in kažejo, da je ozaveščenost Slovencev nizka, saj kar 40 odstotkov posameznikov pozna nekoga, ki je že ogoljufal zavarovlanico.