RR dnevi na dirkališču v Brnu

Motociklizem, Šport

BMW Motorrad organizira RR dneve na dirkališču Brno, 23. in 24. maja 2012. Dirkališče, ki ga verjetno poznate iz Moto GP in Superbike dirk, boste lahko preizkusili z lastnim motorjem ter tudi z motociklom BMW S 1000 RR.

BMW Motorrad organizira RR dneve na dirkališču Brno, 23. in 24. maja 2012.

 
506BFEBE-74C0-11E1-8DFF-D43D65B94067Dirkališče, ki ga verjetno poznate iz Moto GP in Superbike dirk, boste lahko preizkusili z lastnim motorjem ter tudi z motociklom BMW S 1000 RR. Za sodelovanje na dogodku se je potrebno registrirati. Cena za eno dnevno udeležbo je 139 evrov, ki jih je potrebno nakazati na račun, ki ga dobite v e-mailu po prijavi.
 
V znesku je vključeno:
– 5 x 25 minut vožnje po dirkališču z lastnim motorjem.
– Testiranje novega RR na eni izmed vaših voženj.
– Hrana ( zajtrk,kosilo,večerja).
– Pijača.
– Merjenje časa ( za transporter je potrebno položiti kavcijo 15€ ).
 
V znesku ni vključen prevoz in nastanitev. Za nastanitev Vam priporočamo, da kontaktirate ga. Hana Svobodová (geslo: BMW RR Days 2012 – omenite to geslo in dobili boste boljše ponudbe) na telefon +420 546 123 349 ali [email protected] Več informacij še na http://www.brno-circuit.com.
 
Kako se registrirati:
 
S klikom na spodnjo povezavo se vam odpre stran za registracijo (IV Racing organizacijski partner). Izpolnite potrebne podatke. Izberite datum, ki vam ustreza. Če boste izbrali oba dneva bo potrebno nakazati 278 evrov.
 
Izberite vašo skupino
 
A-hitra– če ste dirkač in se redno vozite po dirkališčih.
B-srednje – če se redno udeležujete dogodkov na dirkališčih.
C-počasna – če nimate izkušenj na stezi.
D-začetnik – če potrebujete pomoč inštruktorja.
 
Po registraciji boste dobili e-mail v angleškem jeziku s potrditvijo registracije in podatki za nakazilo. 25 marca je zaključek registracij in zadnji rok za nakazilo. Vračilo denarja ni možno, tudi če odpoveste sodelovanje ali ne pridete na dogodek.
 
Uradna spletna stran dogodka (prijave): http://www.bmw-motorrad.hu/rrdaysbrno2012eng/