Rok Turk prvak v FIA reli prvenstvu centralno evropske cone

Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

Minuli vikend je bil na sporedu še zadnji rally v FIA prvenstvu centralno evropske cone, v katerem sta letos nastopala tudi Rok Turk in Enej Ložnar. Prvenstvo je sestavljalo 12 dirk, ki so potekale na Madžarskem, Hrvaškem, Češkem, Poljskem, Slovaškem, v Srbiji, Avstriji, Italiji in v Sloveniji, kjer sta v prvenstvo bila vključena rally Saturnus […]

Minuli vikend je bil na sporedu še zadnji rally v FIA prvenstvu centralno evropske cone, v katerem sta letos nastopala tudi Rok Turk in Enej Ložnar. Prvenstvo je sestavljalo 12 dirk, ki so potekale na Madžarskem, Hrvaškem, Češkem, Poljskem, Slovaškem, v Srbiji, Avstriji, Italiji in v Sloveniji, kjer sta v prvenstvo bila vključena rally Saturnus in rally Velenje.

Sat-2783 (1)Rok in Enej sta z odličnimi vožnjami in tudi z zmago na Croatia rallyju za FIA evropski rally pokal s Peugeotom 208 R2 na koncu sezone osvojila največ točk v svojem razredu in se lahko veselita osvojenega naslova med dirkalniki s pogonom na sprednji par koles v FIA rally prvenstvu centralno evropske cone.