Rok Turk pripravljen na rally Saturnus

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Nekaj ur pred pričetkom 36. rallyja Saturnus, ki se bo odvijal ta konec tedna v Ljubljani in njeni okolici, so Rok Turk, njegov sovoznik Enej Ložnar in direktor znamke Peugeot Jožko Tomšič predstavili vozilo, s katerim bosta Rok in Enej nastopala v sezoni 2013.   V boj za čimboljšo uvrstitev se bo ekipa podala z […]

Nekaj ur pred pričetkom 36. rallyja Saturnus, ki se bo odvijal ta konec tedna v Ljubljani in njeni okolici, so Rok Turk, njegov sovoznik Enej Ložnar in direktor znamke Peugeot Jožko Tomšič predstavili vozilo, s katerim bosta Rok in Enej nastopala v sezoni 2013.
 
V boj za čimboljšo uvrstitev se bo ekipa podala z dirkalnikom Peugeot 208 R2, za katerega bo to tudi premierni nastop v Sloveniji, saj do sedaj tega vozila pr nas na rallyjih še nismo imeli možnosti videti.
 
rok turk peugeot 208 2013
 
“Pred uvodnim rallyjem na slovenskih tleh v letošnji sezoni smo z ekipo in novim dirkalnikom opravili tudi uspešno testiranje. Nad dirkalnikom sem navdušen, je prava mala igračka in komaj čakam, da se z njim podam na štart rallyja.” je po predstavitvi povedal Rok Turk. “Čaka nas nadvse zanimiv rally, predvsem spremenljiva vremenska napoved zna premešati karte v boju za najboljša mesta.”