Rok Bagoroš v spotu namesto glasbene zvezde Robbieja Williamsa

Zanimivosti

Slovenski KTM stunt motorist Rok Bagoroš je za švicarsko blagovno znamko kave Café Royal namesto nekdanjega člana skupine Take That, Robbieja Williamsa izvajal adrenalinske trike, ki navdušujejo v novi oglaševalski akciji “Skrivni agent v službi dobrega okusa”. Kot skriti agent je namesto slavnega glasbenika odigral najbolj drzne prizore z cestnim motorjem KTM 690 Duke. Oglas za […]

Slovenski KTM stunt motorist Rok Bagoroš je za švicarsko blagovno znamko kave Café Royal namesto nekdanjega člana skupine Take That, Robbieja Williamsa izvajal adrenalinske trike, ki navdušujejo v novi oglaševalski akciji “Skrivni agent v službi dobrega okusa”.

Kot skriti agent je namesto slavnega glasbenika odigral najbolj drzne prizore z cestnim motorjem KTM 690 Duke. Oglas za švicarsko kavo so snemali pred 6 meseci tudi v Sloveniji, Rok pa je svoje kaskadersko znanje izvajal s cestnim motorjem v tovarni Talum (Kidričevo).

rok-v-videospotu

Za 25-letnega Roka Bagoroš je to sicer prvi nastop za filmsko industrijo, vendar glede na prikazano in nepozabno izkušnjo zagotovo ne zadnji: “Definitivno je bila to nepozabna izkušnja, naporna, a upam, da se čim prej ponovi. V enem dnevu smo z ekipo posneli številne drzne situacije. Nekatere med njimi, kot so vožnja s cestnim motorjem skozi globoko blato, sicer v svojih šovih običajno ne izvajam, je bila pa tudi zanimiva izkušnja, da sem svoje najbolj prepoznavne trike tokrat prvič izvajal v smokingu, kot se za skrivnega agenta spodobi.

Video Robbie Williams in Rok Bagoroš za Café Royal