Rok Bagoroš odplesal salso po južni Ameriki

Motociklizem, Šport

Vožnjo Roka Bagoroša, tovarniškega KTM ‘stunt’ voznika mnogi primerjajo s plesom. Prekmurski virtuoz z motociklom dobesedno pleše na asfaltu. In ker se je ravnokar vrnil s turneje po južni Ameriki, lahko rečemo, da je odplesal pravo latino salso.

Vožnjo Roka Bagoroša, tovarniškega KTM ‘stunt’ voznika mnogi primerjajo s plesom.
 

Prekmurski virtuoz z motociklom dobesedno pleše na asfaltu. In ker se je ravnokar vrnil s turneje po južni Ameriki, lahko rečemo, da je odplesal pravo latino salso.

4F0B7AB6-0C75-11E2-8723-E7A465B94067

Zadnji trije tedni so minili v znamenju turneje ‘Rok on KTM Duke 200 tour’ v Mehiki in Ekvadorju, za posladek pa je vmes odpeljal še nekaj predstav na minulem celjskem sejmu MOS.
 
Posebni vrhunec te turneje je nedvomno tudi petminutni prispevek na TV Ekvador. Po sedmih predstavah pa mu je kot nalašč prišel teden dni premora, ki pa ga ni izkoristil za počitek ampak za še bolj intenzivne treninge in pripravo obeh KTM-ov, Duka 200 in Duka 690 za prihajajoče turneje.
 
Prvi nastop bo že ta teden, saj za sponzorja, italijanskega proizvajalca motoristične obutve TCX pripravlja poseben ‘šov presenečenja’ za vse zaposlene, nato pa sledi nastop na Intermotu 2012-prvem od dveh največjih moto salonov letošnjega leta.
 
Zatem sledi morda eden vrhuncev letošnje sezone, nastop v Maleziji na dirki za MotoGP, kjer bo Rok med premori podžgal  tamkajšnjo publiko. Po Maleziji pa se ponovno seli na turnejo po južni Ameriki kjer bo nastopil v Čilu, Peruju, Gvatemali in Boliviji. Poleg prijetnih spominov si bo prislužil tudi veliko poljubov. Njegova čelada Scorpion EXO je po prvem delu turneje vsa od šminke, ki so jo dekleta pustile na čeladi med znamenitim trikom ‘stopie kiss’ ali po naše poljubu, ko se do dekleta pripelje po sprednjem kolesu.