Video: Bagoroš dosegel 100.000 'fenov'

Motociklizem, Slovenija, Šport

“V življenju sem vedno sam sebi postavljal cilje. In to, da zberem 100.000 privržencev na faceboku je eden izmed njih,” je dejal Rok Bagoroš.

“V življenju sem vedno sam sebi postavljal cilje. In to, da zberem 100.000 privržencev na faceboku je eden izmed njih,” je dejal Rok Bagoroš.

Morda si pred petimi leti nisem upal niti pomisliti na to, a stvari se sproti razvijajo, rastejo in nekaj kar je bilo na prvi pogled skoraj nemogoče je postalo resničnost. Število privržencev je v zadnjih treh letih resnično hitro raslo in še preden se je dobro zavedel je število doseglo to magično mejo.

A to ni le številka, je odraz trdega dela z in na motorju in ‘feni’ očitno to zelo cenijo. Zato se je odločil, da za to posebno priložnost naredi nekaj specialnega. Prijateljem in svetu želi sporočiti, da je tudi malce umetnik in ne samo motorist in športnik, zato je s svojim KTM Dukom narisal sliko!

Foto: Head Lens - media

Foto: Head Lens – media

Ampak kot vedno, tudi tokrat ubira drugačne poti, zato je njegova slika narejena pravzaprav iz super lepljive Mitasove gume. Po kratkem kurjenju gume je bila umetnina nared! Naslikal je gumijasto sliko s svojim podpisom in številko 100.000.

“Ampak, da ni šla guma v nič, gre slika v prodajo na ebay, izkupiček pa bom v celoti namenil fundaciji Wings for life. Torej to je pravzaprav dobrodelni ‘burnout’. Hvala še enkrat za vso podporo in ker sledite mojemu delu – RokON!” še dodaja Rok.