Reševanje dirkača Dareta

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Na portalu YouTube se je znašel spodnji posnetek iz leta 1996, ki je nastal med hitrostno preizkušnjo Landol na reliju Saturnus. Pričujoč posnetek je posnel, takrat komaj šestnajstletni, Gregor Pavšič, ki je med tem časom postal uveljavljen slovenski avto-moto športni novinar. Konec minulega leta pa je izdal tudi že svojo prvo knjigo posvečeno reliju z naslovom […]

Na portalu YouTube se je znašel spodnji posnetek iz leta 1996, ki je nastal med hitrostno preizkušnjo Landol na reliju Saturnus.

darko peljhan 1996Pričujoč posnetek je posnel, takrat komaj šestnajstletni, Gregor Pavšič, ki je med tem časom postal uveljavljen slovenski avto-moto športni novinar. Konec minulega leta pa je izdal tudi že svojo prvo knjigo posvečeno reliju z naslovom Usodna Strast. Intervju z Gregorjem smo objavili na našem portalu v začetku februarja.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine