Renault na sejmu Gospodarskih vozil

Aktualno, Saloni

V četrtek, 10. aprila, se v Celju začenja tradicionalni sejem Gospodarska vozila. Na njem Avtotehnika Celje kot pooblaščeni Renaultov prodajalec in serviser predstavlja kar 11 lahkih gospodarskih vozil za vse potrebe, od majhnega Clia Societe do prostorninsko izjemnega Masterja.  Renault je že 16 let vodilni evropski proizvajalec lahkih gospodarskih vozil. S posluhom izpolnjuje zahteve vseh, […]

V četrtek, 10. aprila, se v Celju začenja tradicionalni sejem Gospodarska vozila. Na njem Avtotehnika Celje kot pooblaščeni Renaultov prodajalec in serviser predstavlja kar 11 lahkih gospodarskih vozil za vse potrebe, od majhnega Clia Societe do prostorninsko izjemnega Masterja. 

Renault je že 16 let vodilni evropski proizvajalec lahkih gospodarskih vozil. S posluhom izpolnjuje zahteve vseh, ki jim vozilo pomeni enega od osnovnih orodij za opravljanje svojega dela. V času sejma kupci pri nakupu vozil Kangoo Express, tovorni Trafic in Master ob sklenitvi Renault financiranja brezplačno prejmejo paket PRO+ z lesenim podom, parkirnimi senzorji zadaj, radijskim sprejemnikom CD MP3 bluetooth, tempomatom in meglenkami ter podaljšano jamstvo 4 leta ali 150.000km.

Novi-Renault-Trafic

Renaultova zvezdnika tega segmenta sta Trafic (na sejmu v verziji »Furgon«) in Master

Na sejmu Gospodarska vozila Renault širino svoje ponudbe dokazuje s pravo karavano enajstih vozil, ki predstavljajo vsa 4 ključna področja uporabe lahkih gospodarskih vozil. Osebna vozila, predelana v gospodarsko vozilo, predstavljajo rešitev, ki po svoji zasnovi ohranja vse prednosti osebnih vozil, z ustreznimi manjšimi predelavami pa ta vozila že omogočajo tudi odbitek DDV-ja. Na sejmu bodo razstavljeni Megane Grandtour Business in Kangoo Confort Business. Kompaktni dostavniki so najpogostejša rešitev dostave volumensko in kilogramsko manj zahtevnega blaga. Najmanjši v ponudbi je Clio Societe, najbolj znan pa seveda Renault Kangoo Express. Lani je doživel prenovo, a obenem ohranil vse prednosti svoje gospodarne učinkovitosti. Na sejmu se predstavlja v različicah »Maxi Furgon« ter »Maxi podaljšana kabina«. Dostavniki za prevoz večjega tovora so pravi kralji segmenta lahkih gospodarskih vozil, ki omogočajo resno logistično dejavnost tudi pri večjih in težjih količinah tovora. Kljub temu tudi ta vozila ohranjajo veliko ekonomičnost uporabe. Renaultova zvezdnika tega segmenta sta Trafic (na sejmu v verziji »Furgon«) in Master (na sejmu kot »Furgon«, »Podaljšana kabina« ter »Šasija z enojno kabino«).

Seveda pa nikakor ne smemo pozabiti niti na vozila za prevoz oseb. Kompakten in udoben Master Bus se na sejmu predstavlja kot idealna rešitev za prevoz 17 oseb. S prostorom v predelu kolen in pod sedeži, polico za prtljago pod stropom, individualno osvetlitvijo in prezračevanjem ter v sklopu izbirne opreme še z električnimi drsnimi vrati, dodatnim ogrevanjem in klimatsko napravo zadaj, ponuja Master Bus vsakemu potniku udobje po meri. Za manjše skupine pa je idealen Trafic Grand Expression s prostorom za do 9 športnikov, glasbenikov ali mladih popotnikov.

Renault PRO+ predstavlja Avtotehnika Celje

Renault PRO+ predstavlja Avtotehnika Celje

Vseh 11 vozil na 400 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru v hali K od 10. do 13. aprila predstavlja Avtotehnika Celje, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault in Dacia za celjsko regijo, predvsem pa tudi lastnik PRO+ centra. Renault PRO+ je specializiran center za prodajo in servisiranje lahkih gospodarskih vozil, kjer zaposleni dobro poznajo visoke zahteve podjetniških kupcev glede kakovosti storitev in hitre odzivnosti.

Na področju prodaje vozil PRO+ zagotavlja strokovno izobraženo prodajno osebje, ki do potankosti pozna vozila, različne možnosti financiranja, pogodbe o vzdrževanju ter številne možnosti nadgradenj. V ta namen zaposleni v PRO+ centrih svoje znanje nenehno bogatijo z rednimi programi izobraževanja pri proizvajalcu. Na področju vzdrževanja vozil zagotavljajo specializirane delavnice orodja, prilagojena velikosti, teži (do 7 ton) in posebnostim predelav lahkih gospodarskih vozil, ter hiter sprejem in izvedbo del, da se vozilo čim prej vrne v vsakdanji delovni tempo lastnika tega vozila. V ta namen PRO+ ponuja podaljšani delovni čas servisa za profesionalne stranke, diagnostiko v eni uri, vzdrževanje vozila opravljeno v rednem delovnem času 8 ur brez predhodnega naročanja, za vsako naročeno popravilo na servisu izdelan predračun v roku 4 ur, v primeru nemobilnosti pa ponudbo nadomestnega vozila enake kategorije.