Razpis: MO Koper z 20 col gumami

Aktualno, Zanimivosti

Mestna občina Koper je objavila razpis za novo rabljeno vozilo, ki ga potrebujejo v svojem voznem parku. Vsekakor je potrebno pohvaliti, da so se odločili za rabljeno vozilo, ki je cenejše in ob rednem vzdrževanju tudi dovolj dobro. A prav zanimivi pa so tehnični pogoji za vozilo, saj sodeč po podatkih želijo pravi bombnik v […]

Mestna občina Koper je objavila razpis za novo rabljeno vozilo, ki ga potrebujejo v svojem voznem parku.

Vsekakor je potrebno pohvaliti, da so se odločili za rabljeno vozilo, ki je cenejše in ob rednem vzdrževanju tudi dovolj dobro. A prav zanimivi pa so tehnični pogoji za vozilo, saj sodeč po podatkih želijo pravi bombnik v svojih vrstah tipa Audi A8, Mercedes-Benz razreda S ali BMW serije 7. Mogoče pride v poštev tudi kakšen Maserati? Poleg izjemne moči vozila, želijo da je kljub vsemu le to vseeno tudi ekološko naravnano z malo emisijami. No, to bo pa malce težje doseči v kombinacji z motorjem, ki ima 600 Nm navora.

obcina koper isce se vozilo 2013

Celoten razpis se nahaja tu na povezavi: tehnična specifikacija koper 2013.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine