R-Link, Renaultov multimedijski računalnik

Aktualno, Novosti

Kot partner LeWeb-a, največjega evropskega dogodka o Internetu, je Renault izbral ta pariški dogodek za premierno razkritje R-LINK-a, integriranega in povezanega tabličnega računalnika, ki bo postal del opreme prihodnjih Renaultovih vozil…

Kot partner LeWeb-a, največjega evropskega dogodka o Internetu, je Renault izbral ta pariški dogodek za premierno razkritje R-LINK-a, integriranega in povezanega tabličnega računalnika, ki bo postal del opreme prihodnjih Renaultovih vozil.

 
BA6B98D4-234D-11E1-8EDC-629466B94067R-Link bo prihajajočim Renaultovim vozilom prinesel cenovno dosegljivo in intuitivno multimedijsko povezljivost, tako z zunanjim svetom kot z njegovimi uporabniki.

Da bi voznikom omogočili upravljanje R-Link-a brez motečega odvračanja pogledov s ceste, ima R-Link velik, 18-centimetrski (7-inčni) zaslon, upravljalske gumbe na volanu in funkcijo prepoznavanja govora. R-Link prinaša tudi obširno povezljivost z avtomobilskimi storitvami in aplikacijami in z njim namenjene spletne trgovine (R-Link Store). R-Link je preprost, uporabniku prijazen vmesnik med voznikom in vsemi funkcijami ter podatki njegovega avtomobila. Izbirnik ponuja dostop do multimedijskih vsebin, navigacije TOM TOM, trgovine R-Link Store itd.

Uporabniki bodo lahko prilagodili domačo stran vmesnika in si uredili hiter dostop do njim najbolj priljubljenih aplikacij. Ob zagonu delovanja bo trgovina R-Link Store ponujala več kot 50 vznemirljivih, uporabnih aplikacij, prilagojenih za uporabo na poti. Uporabnik jih bo lahko v svoj R-Link prenesel neposredno v vozilu, ali pa prek My Renault računa.

R-Link bo prvič vgrajen v prihajajočih vozilih ZOE in Novi Clio. Sledeč Renaultovi filozofiji “inovacij za vse” bo R-Link kasneje na voljo v vseh novih prihajajočih Renaultovih modelih. Renault je bil prvi, ki je širšemu trgu ponudil cenovno dostopno vgradnjo upravljalskih gumbov radia na volanskem obroču, cestno navigacijo in prostoročno kartico. To pot razvoja inovativnih, cenovno dostopnih inovacij bo Renault zdaj nadaljeval z R-Link tabličnim računalnikom.

Renault bo LeWeb’11 izkoristil za vabilo razvijalcem aplikacij, naj aktivno sodelujejo v tej novi pustolovščini, tudi zahvaljujoč vzpostavitvi partnerstva s tehnološkim parkom Paris Incubateur.