Prvi in najsodobnejši Ford Store v Sloveniji – Summit avto

Novosti, Zanimivosti

Summit avto je postal prvi in najsodobnejši Ford salon v Sloveniji. Gre za novo, edinstveno nakupno izkušnjo FORD vozil, ki je standardizirana po celotni Evropi in omogoča posebno doživetje FORD-ovih vozil.

Summit avto

Prinaša popolnoma nov interaktiven pristop skupaj z inteligentnimi digitalnimi rešitvami, ki olajšajo izbiro in nakup novega vozila. Glavni cilj koncepta Fordove trgovine je, da se obiskovalci počutijo edinstvene in je za njih poskrbljeno na najvišji ravni.

Intuitivna orientacija avtosalona, zagotavlja razdelitev v vsebinske cone, prijetna okolica pa ustvarja pogoje za boljšo interakcijo kupcev z osebjem in blagovno znamko. Ob vstopu v salon vas takoj pričaka lepo predstavljeni najnovejši Fordov model. Predstavitev v sodobnem krogu odlično poudari vse atribute novega modela ter strankam omogoča podrobnejši vpogled v vozilo.

Kjerkoli po Evropi stranka stopi v FordStore doživi enako izkušnjo in najde vozila, ki so razdeljena po enakih sklopih v vseh FordStore slonih. Salon je razdeljen na tematske kotičke, kot so SUV, Vignale, Performance ipd. Vse skupaj je podprto z video vsebinami in digitalnim prikazom vozil na zaslonih. Sodobna LED osvetlitev še dodatno pripomore k poudarjanju športnih potez Ford Mustanga ali nove Fieste ST.

Kupci v novem salonu svoje morebitno bodoče vozilo »začutijo« še preden ga preizkusijo. V prvem Ford Storu v Sloveniji, Summit avtu je poskrbljeno za vse. Stranke, ki obiščejo salon  lahko izkoristijo svoj čas v posebnem kotičku za sprostitev »Sprostite se«, kjer je vedno na voljo brezplačna kava in pijača. Še posebno so veseli otrok, za katere imajo poseben kotiček z igrali, kjer lahko tudi oni uživajo v svetu avtomobilizma. Niso pa pozabili tudi na domače ljubljenčke, saj imajo kotiček namenjen kužkom, s svežo vodo in hrano.