Prvi BMW i salon v Londonu

Aktualno

BMW je včeraj v Londonu premierno odprl prvi BMW i Store. Salon ponuja nov koncept doživljanja znamke s poudarkom na trajnostni mobilnosti. V okviru odprtja prvega BMW i Store na prestižni ulici Park Lane v Londonu, bo BMW predstavil i3 Concept.

BMW Group je včeraj v Londonu premierno odprl prvi BMW i Store.
 

Salon ponuja nov koncept doživljanja znamke s poudarkom na trajnostni mobilnosti.

C0721650-B5E6-11E1-B0E1-540A66B94067V okviru odprtja prvega BMW i Store na prestižni ulici Park Lane v Londonu, bo BMW Group predstavil BMW i3 Concept z novim konceptom barve notranjosti in materialov. Na osnovi originalnega koncepta vozila, ki je bil javnosti premierno predstavljen na lanskoletnem Mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, je BMW i3 Concept sedaj še bolj pod vplivom “prihodnjega premium” pristopa, medtem ko v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja.
 
V BMW i Store salonu svojo premiero najavlja tudi novo električno kolo BMW i Pedelec (Pedal Electric Cycle) Concept – po meri izdelan dodatek za BMW i3 Concept. As v rokavu kompaktnega kolesa? Kot bi trenil se lahko praktično zloži v prtljažnik BMW i3 Concept, kjer je dovolj prostora za prevoz dveh koles.
 
BMW Group je v Londonu prvič razkril svoj obširen paket 360° ELECTRIC. Ta široka ponudba izdelkov in storitev zagotavlja izredno zanesljivo, udobno in fleksibilno obliko doživljanja prednosti električne mobilnosti za vsak dan.
 
Novi prodajni kanali BMW i nudijo uporabniku prijazno in k stranki usmerjeno dostopno točko do ponudbe izdelkov in storitev te podznamke. Zato ta demonstrira zavedanje do vedno večjih pričakovanj strank, ko gre za vprašanje fleksibilnosti znotraj procesa nakupovanja.