Prvak v ohranjanju vrednosti v 2017 je …

Zanimivosti

Neodvisna agencija za spremljanje trga Schwacke in avtomobilska revija Auto Bild sta na posebni prireditvi s podelitvijo priznanj izpostavili.

Neodvisna agencija za spremljanje trga Schwacke in avtomobilska revija Auto Bild sta na posebni prireditvi s podelitvijo priznanj izpostavili vozila z najbolj stabilno vrednostjo v Nemčiji. Kot ‘Prvak v vrednosti 2017’ je krono v segmentu kompaktnih enoprostorcev osvojila Opel Zafira 2.0 CDTI EcoFlex Start/Stop, pri kateri po štirih letih uporabe in 80.000 prevoženih kilometrih preostanek vrednosti znaša 51,75 odstotka. Zafira se redno uvršča v sam vrh vozil z največjim preostankom vrednosti, saj je cenjeni naziv osvojila že četrtič.

Zmagovalci po ostalih kategorijah so še Hyundai Ioniq Elektro, Kia Picanto 1.0 ISG, Mini Cooper Clubman, Mazda3 Skyactiv-G 120, Škoda Octavia Combi 1.8 TSI, BMW 540i Automatik, Porsche Panamera 4S Diesel, Porsche 718 Cayman S PDK, Mercedes V 220 d kompakt 7G-Tronic, Mini Cooper SD Countryman Autom., Porsche Macan S Diesel PDK in Porsche Cayenne Diesel.