Prva MINI surf deska

Zanimivosti

Dve različni blagovni znamki, ena skupna miselnost. MINI in kalifornijskega proizvajalca jadralnih desk Channel Islands združuje navdušenje nad nekonvencionalnim in edinstvenim načinom življenja. Iz te strasti se je rodila skupna naloga, oblikovati surf desko, ki prinaša edinstveno doživetje vožnje vozil MINI na vodi. Deska je bila izdelana v tovarni podjetja Channel Islands v Santa Barbari. […]

Dve različni blagovni znamki, ena skupna miselnost. MINI in kalifornijskega proizvajalca jadralnih desk Channel Islands združuje navdušenje nad nekonvencionalnim in edinstvenim načinom življenja.

Iz te strasti se je rodila skupna naloga, oblikovati surf desko, ki prinaša edinstveno doživetje vožnje vozil MINI na vodi. Deska je bila izdelana v tovarni podjetja Channel Islands v Santa Barbari. V razvojno-oblikovalski ekipi sta Christopher Weil, vodja oblike zunanjosti MINI, in profesionalni deskar Kalani Robb.

P90179454-the-mini-surfboard-04-2015-600px

Majhna, okretna in zelo športna: „THE MINI“, prva surf deska MINI na svetu, je popolna za poletno deskanje na valovih Francije, Španije in Portugalske ali kamor koli vas vaše potovanje zanese. Z njo boste v zalivih po svetu vedno v središču pozornosti.

Vendar pa ne ponuja zgolj zmogljivosti, ki je značilna za MINI: tudi obliko lahko, povsem v slogu MINI prilagodite lastnim željam. Ne glede na to, ali gre za desko v barvi Chili Red ali s črnimi dirkalnimi črtami: v sodelovanju z ekipo podjetja Channel Islands izpolnimo domala vse vaše želje glede barv. Popolno velikost lahko enostavno določite z izbirnikom desk Channel Islands.

Od junija 2015 naprej bo “THE MINI” na voljo v izbranih trgovinah in tudi v spletni trgovini Channel Islands po ceni 750 EUR.

P90179448-the-mini-surfboard-04-2015-600px

O podjetju Channel Islands 

Od leta 1969 se podjetje Channel Islands osredotoča na proizvodnjo visoko kakovostnih jadralnih desk – z inovativnimi, izvirnimi idejami in trdim delom. V zadnjih 45 letih je podjetje Channel Islands iz majhnega, lokalnega podjetja zraslo v eno izmed mednarodno najbolj poznanih blagovnih znamk jadralnih desk, ki ima med svojimi strankami najboljšega deskarja na svetu. „Gonilna sila jadralnih desk Channel Islands je želja za in z najboljšimi deskarji na svetu ustvarjati deske, s katerimi lahko dosežejo najboljše rezultate. Tem deskarjem ponuditi prav to – najsodobnejše zmogljive deske –, to je moja strast,“ je povedal oblikovalec Al Merrick.

O Kalaniju Robbu

Obožuje ocean, valove in hitrost pri deskanju: Kalani Robb je legenda deskanja. Že v mladih letih je na Havajih rojeni profesionalni deskar osvojil vrsto nazivov, postal je prvak US Open in sodi med peterico najboljših na svetovni lestvici ASP. Svoje deskarske in igralske sposobnosti je pokazal tudi v hollywoodskih in deskarskih filmih, med drugim v filmih „Pozabi Saro“ in „Blue Crush“. Danes strastni voznik MINI živi v kalifornijskem mestu San Clemente in s svojimi izkušnjami dejavno podpira ustvarjanje novih jadralnih desk MINI.

MINI na avtomobilskem salonu v Šanghaju 2015

Med tem nova generacija MINI nadaljuje z uspehi. Najbolj zmogljivi in ekskluzivni model novega originala v premium segmentu majhnih avtomobilov bo doživel kitajsko premiero na avtomobilskem salonu v Šanghaju 2015.

Novi MINI John Cooper Works še bolj poudarja navdušenje za izjemno zabavo v ožnji, ki je že bila prisotna na avtomobilskem trgu na kitajskem. Nova izvedba atleta združuje izpopolnjene kakovost najnovejše generacije MINI z najbolj zmogljivim motorjem, ki je kadarkoli bil vgrajen v serijski model znamke.

P90167726-mini-john-cooper-works-12-2014-599px