Prva express helikopterska storitev v Londonu

Zanimivosti

Pri premagovanju zastojev bo nova DHL-ova helikopterska storitev znatno okrepila povezavo med ključnimi finančnimi središči v ZDA in še posebej v Veliki Britaniji. Zagotavljala bo dostavo nujnih dokumentov naslednji delovni dan, in sicer iz New Yorka, Bostona in Chicaga do finančnih četrti Londona, kar skrajša tranzitni čas na samo en dan. Z dnevno letalsko povezavo iz […]

Pri premagovanju zastojev bo nova DHL-ova helikopterska storitev znatno okrepila povezavo med ključnimi finančnimi središči v ZDA in še posebej v Veliki Britaniji.

Zagotavljala bo dostavo nujnih dokumentov naslednji delovni dan, in sicer iz New Yorka, Bostona in Chicaga do finančnih četrti Londona, kar skrajša tranzitni čas na samo en dan. Z dnevno letalsko povezavo iz DHL-ovega Heathrow sortirnega centra do središča Londona, bo helikopter obšel promet in čas potovanja v Canary Wharf in London skrajšal na vsega eno uro. DHL Express kurir bo prevzel pošiljko in zagotovil dostavo v podjetja, ki nudijo finančne, svetovalne in pravne storitve.

dhl-helicopter-launch-uk

John Pearson, generalni direktor DHL Express za Evropo, je dejal: “Ta nova storitev DHL Express-a nudi še večjo hitrost in zanesljivost za naše uporabnike. Na področju finančnih in zlasti strokovnih storitev, je čas v resnici denar, tako, da vedno iščemo inovativne in učinkovite načine za transport pošiljk naših uporabnikov. Z doslej prvo predvideno helikoptersko storitvijo na trgu Velike Britanije, prikazujemo zavezanost DHL-a povezovanju poslovanja Velike Britanije z globalnimi trgi in podporo  njihovim mednarodnim trgovinskim dejavnostim.

Po uspešno lansiranih storitvah v New Yorku in Los Angelesu so s tretjim helikopterjem letalskega omrežja DHL predstavili novo storitev tudi v Londonu.

DHL-ov helikopter, Bell 206 Jet Ranger, za DHL upravlja Heli-Charter Ltd in lahko prepelje več kot 300 kg pisem ter paketov.

Video predstavitev