Prostor pod žarometi si delita novi Pulsar in Nismo

Novosti, Saloni

Nissanov nastop na Avtosalonu v Parizu 2014 poudarja tri vrline; ambicioznost, samozavest in strast. Glavno vlogo ima povsem novi Pulsar – avtomobil, s katerim se Nissan vrača v srednji razred. Pulsar iz katerega so nastali tudi Nissanovi tržno vodilni mestni terenci, bo javno premiero doživel v Parizu. Nissan ima s prihodom novega Pulsarja najmočnejšo in […]

Nissanov nastop na Avtosalonu v Parizu 2014 poudarja tri vrline; ambicioznost, samozavest in strast. Glavno vlogo ima povsem novi Pulsar – avtomobil, s katerim se Nissan vrača v srednji razred. Pulsar iz katerega so nastali tudi Nissanovi tržno vodilni mestni terenci, bo javno premiero doživel v Parizu.

Nissan ima s prihodom novega Pulsarja najmočnejšo in najbolj zaokroženo ponudbo v svoji zgodovini. Novi Pulsar prinaša praktičnost in prostornost potniškega prostora, ki je vodilna v razredu, obenem pa utrjuje Nissanovo zavezo k uvajanju novih tehnologij v segment. Pulsar poleg novacij, kot sta zaviranje v sili s predvidevanjem in LED-žarometi, ponuja tudi Nissanov priznani zaslon za nadzor okolice in varnostni sistem Safety Shield, celovit nabor varnostnih tehnologij, med katerimi je prvič v tem razredu tudi zaznavanje premikajočih se predmetov.

Pulsar-nismo

V Parizu bo predstavljena celotna družina Pulsar, tokrat prvič tudi z najzmogljivejšim modelom 1.6 DIG-T 190. Model s 190 konjskimi močmi, ki se ponaša z vrsto edinstvenih oblikovalskih značilnostih, prinaša v Pulsarjevo družino športen in dinamičen značaj.

Nissan se je v temo zmogljivosti poglobil z novim, dramatičnim oblikovalskim konceptom Pulsar NISMO. Oblikovalska študija, ki si jo bo globalna javnost lahko prvič ogledala v Parizu, promovira športni potencial novega Pulsarja ter združuje pozornost vzbujajoč videz z zbirko dovršenih športnih in aerodinamičnih značilnosti NISMO.

Oblikovalski koncept Nissan Pulsar NISMO je bil ustvarjen, da prikaže zmogljivosti novega Pulsarja, in bo doživel globalno premiero v Parizu. Impresivna oblikovalska študija, ki združuje mišičast videz z izborom tehničnih in aerodinamičnih značilnosti NISMO, raziskuje Pulsarjeve športne možnosti v kontekstu Nissanovega iskanja novih in vznemirljivih poti razvoja ponudbe cestnih vozil NISMO.