Pro Karting spet odpira svoja vrata

Aktualno, Novosti, Zanimivosti

V Ljubljani se bo danes ob 12h pričela sezona kartinga. Na kartodromu Pro Karting na Brnčičevi bomo lahko spet uživali v pravih dirkaških bojih. Lansko leto je Ljubljana končno dobila pravi kartodrom po zaslugi uspešnega slovenskega dirkača Vladimirja Stankoviča. Znani gorsko-hitrostni dirkač in prvak Stankovič je poskrbel in s prijatelji uredil približno 400 metrov progo, […]

Karting črnuče

V Ljubljani se bo danes ob 12h pričela sezona kartinga. Na kartodromu Pro Karting na Brnčičevi bomo lahko spet uživali v pravih dirkaških bojih.

Uradna otvoritev bo že ta mesec - do konca maja 2013!

Uradna otvoritev bo danes ob 12h

Lansko leto je Ljubljana končno dobila pravi kartodrom po zaslugi uspešnega slovenskega dirkača Vladimirja Stankoviča. Znani gorsko-hitrostni dirkač in prvak Stankovič je poskrbel in s prijatelji uredil približno 400 metrov progo, ki še najbolj spominja na tisto v Monaku, saj tu izletnih con, ki bi dopuščale napake, namreč ni. Po odličnih odzivih lansko leto so letošnjo sezono pričeli kar mesec prej. Tudi letos bomo uživali v najnaprednejšem sistemu merjenja časa, ki rezultate objavlja naravnost na splet.

Karting črnuče

Letošnja sezona je že takoj ob začetku pokazala kar nekaj novosti. Povsem nov je prostor za bokse z moderno garažo. Celotna proga je dobila prenovljene odbojne gume z novimi prevlekami. Obeta se tudi kar nekaj novosti. Vsi zabave željni lahko prvi krog odpeljete že po 12. uri.