Priznanja najboljšim koncesionarjem Peugeot 2015

Poslovno

Podjetje Peugeot Slovenija je v začetku decembra 2015 na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, tudi letos tradicionalno podelilo priznanja najboljšim koncesionarjem. Priznanja odsevajo prizadevanja za čim boljše storitve za kupce in stranke Peugeot in obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar. […]

Podjetje Peugeot Slovenija je v začetku decembra 2015 na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, tudi letos tradicionalno podelilo priznanja najboljšim koncesionarjem.

Priznanja odsevajo prizadevanja za čim boljše storitve za kupce in stranke Peugeot in obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar.

  1. Za najboljšega koncesionarja na področju financiranja končnih kupcev in zavarovanj je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Komanič & Co. iz Maribora.
  2. Za najboljšega koncesionarja na področju servisiranja je plaketo prejelo podjetje Avto center Ravne iz Raven na Koroškem.
  3. Za najboljšega koncesionarja na področju prodaje je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Vič iz Ljubljane.
  4. Za najboljšega koncesionarja leta 2015 je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Vič iz Ljubljane.

Znamka Peugeot na slovenskem trgu uspešno zaključuje leto 2015. Na slovenski trg so uspešno pripeljali novo 208, novega Partnerja ter športni izvedenki modela 308 GT in 308 GTi in dokazali, da znajo in zmorejo zadovoljiti vedno večje potrebe domačega kupca.

Peugeot na slovenskem trgu letos beleži 29,83% rast v primerjavi s preteklim letom. Peugeot je s tem rezultatom prvi med znamkami, ki v letošnjem letu beležijo največjo relativno rast prodaje fizičnim osebam.