Priznanja najboljšim Citroen koncesionarjem

Poslovno

Podjetje Citroen Slovenija je na dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen, po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju, uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroen financiranje, na področju servisiranja […]

Podjetje Citroen Slovenija je na dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen, po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju, uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni.

Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroen financiranje, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta.

Najboljši koncesionar znamke Citroen in DS v letu 2015 na področju poprodajnih  storitev je tisti pooblaščeni serviser znamk Citroen in DS, ki ob doseganju zastavljenih ciljev prodaje nadomestnih delov  zagotavlja tudi največji nivo kakovosti na področju servisiranja vozil. Takšen pristop jim zagotavlja dolgoročen uspeh, saj se stranke k njim vračajo … kadar je to seveda potrebno. Torej se vrnejo zaradi  potrebne storitve in ne zaradi nekakovostno opravljenega dela. Tako v zadnjem letu ne beležijo nobene vrnitve strank zaradi nepopolno ali nekakovostno opravljenega dela.

Letos je to AVTOCENTER JEROVŠEK d.o.o. iz Grosuplja

Citroenov prodajalec leta 2015 je tisti, ki ve, da se odnos s stranko ne konča ob predaji vozila, tisti, ki ceni in ustrezno motivira ter nagrajuje svojo prodajno ekipo, tisti, ki ve, da stranki prodajajo najboljše produkte, tisti, ki ve, da vsaka številka šteje, In je tisti, ki verjame v prihodnost blagovne znamke Citroen in DS. Za najboljšega koncesionarja leta na področju prodaje vozil je bilo izbrano podjetje:

AVTOHIŠA SELIŠKAR d.o.o. iz Logatca

Najboljši koncesionar v letu 2015 na področju Citroen financiranje je koncesionar, ki 100% predstavlja znamki Citroen in DS tudi na področju financiranja strank. Z doseganjem kakovosti procesov med koncesionarjem in družbo Citroen financiranje doseže najkrajši možni čas odobrite in dosega visok delež financiranja končnih strank v sorazmerju na prodajo. Ta koncesionar ima tudi pregledno stanje zaloge svojih vozil in nadomestnih delov, ter v rokih poravnava svoje obveznosti. To priznanje je letos prejelo podjetje:

AVTORAJH d.o.o. iz Murske Sobote

Kdo je najboljši koncesionar? Kaj je tisto kar dela najboljši koncesionar? Najboljši koncesionar je tisti ki je: najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti , dosega najboljše rezultate v svoji regiji, pozna vse stranke in podjetja v svoji regiji, se aktivno ukvarja s svojimi strankami na področju prodaje in poprodaje, ga označujeta strast in zvestoba do znamke Citroen in DS.

Ta koncesionar si za svoj profesionalizem in pripadnost Citroenu in DS-u zasluži naziv KONCESIONAR LETA. In letos je to:

AVTOCENTER VIDIC d.o.o. iz Novega mesta