Prihaja v Slovenijo: MINI Paceman

Aktualno, Novosti

Sedmi član družine MINI na evropski trg prihaja namreč šele marca naslednje leto, vendar ga je tudi v Sloveniji že mogoče naročiti pri pooblaščenih prodajalcih. MINI Paceman predstavlja prvi Sports Activity Coupé v razredu manjših in kompaktnih premium vozil.

V petek so bile objavljene cene novega modela MINI Paceman v Sloveniji.
 

Sedmi član družine MINI na evropski trg prihaja namreč šele marca naslednje leto, vendar ga je tudi v Sloveniji že mogoče naročiti pri pooblaščenih prodajalcih. MINI Paceman predstavlja prvi Sports Activity Coupé v razredu manjših in kompaktnih premium vozil. MINI Paceman ponuja inovativno kombinacijo športnosti, ekstravertirane oblike, značilne MINI zabave v vožnji in ekskluzivni ambient notranjosti. Edinstven, a še vedno tipičen MINI koncept vozila združuje eleganco in športnost.
 
1DD6B1AA-1C23-11E2-8B21-E7A465B94067
 
MINI Paceman je napovedal, da ostaja MINI najbolj kultna avtomobilska znamka tudi v Sloveniji. Kultneža pa si bo mogoče omisliti od dobrih 24 tisoč evrov dalje kolikor stane osnovna različica z bencinskim 1,6-litrskim agregatom, ki ponudi 90 kW moči (122 KM). Dizelska različica z 82 kW (112 KM) vas bo stala približno 1.500 evrov več, ki pa po tovarniških podatkih porabi le 4,4 l/100km. Z enakim motorjem, a štirikolesnim pogonom ALL4 vas bo stal 28.300 evrov.