Prihaja Renault Captur Helly Hansen

Aktualno, Novosti, Top

Renault se je povezal z znamko oblačil za šport in prosti čas Helly Hansen ob začetku prodaje prvega Renault Capturja s sistemom Extended Grip, ki zagotavlja optimalen oprijem pogonskih koles v vseh razmerah. Captur posebne omejene serije Helly Hansen je na voljo z ekskluzivno dvobarvno kombinacijo rdeče Flamme karoserije s streho slonokoščene ali črne barve. […]

S posebno serijo Helly Hansen Renault za Captur prvič ponuja usnjene prevleke sedežev

Renault se je povezal z znamko oblačil za šport in prosti čas Helly Hansen ob začetku prodaje prvega Renault Capturja s sistemom Extended Grip, ki zagotavlja optimalen oprijem pogonskih koles v vseh razmerah.

Captur posebne omejene serije Helly Hansen je na voljo z ekskluzivno dvobarvno kombinacijo rdeče Flamme karoserije s streho slonokoščene ali črne barve. Prav tako pa tudi notranjost krasijo elementi v rdeči barvi. ustolovski videz tega kompaktnega križanca še poudarjajo zaščitni oblogi pod obema odbijačema in 17-palčna platišča iz lahke litine v črni barvi z diamantim leskom. Renault Captur Helly Hansen je že serijsko opremljen z multimedijskim sistemom z zaslonom na dotik R-Link in nizom opreme za sproščeno in udobno vožnjo. Izključno za to posebno serijo Capturja bo možno dobiti tudi usnjene prevleke, ki bodo na voljo ob doplačilu. Captur posebne serije Helly Hansen bo možno naročiti z vsemi motorji, ki so na voljo v tem modelu. Prodaja posebne omejene serije Captur Helly Hansen bo v Sloveniji stekla z junijem.

Captur posebne omejene serije Helly Hansen je na voljo z ekskluzivno dvobarvno kombinacijo rdeče Flamme karoserije s streho slonokoščene ali črne barve

Captur posebne omejene serije Helly Hansen je na voljo z ekskluzivno dvobarvno kombinacijo rdeče Flamme karoserije s streho slonokoščene ali črne barve

Ponudba Capturja, prvega mestnega križanca znamke Renault, je obogatena s posebno serijo Helly Hansen, ki je bila pripravljena v sodelovanju s slovito norveško znamko oblačil za šport in prosti čas, ustanovljeno že leta 1877. Captur Helly Hansen ima še bolj izrazit pustolovski videz zaradi ekskluzivne ognjeno rdeče barve karoserije, zaščitnih oblog platinasto sive barve pod obema odbijačema in 17-palčnih platišč iz lahke litine v črni barvi z diamantim leskom. Na zgornjem robu prednjih blatnikov je nameščena značka HH, ki opominja na sodelovanje z znamko Helly Hansen.

S posebno serijo Helly Hansen Renault za Captur prvič ponuja usnjene prevleke sedežev, ki so na voljo za doplačilo. Notranjost je dodatno ozaljšana še z drugimi posebnimi dodatki, kot so rdeče obrobe na armaturni plošči, vstavek z vzorcem karbona na volanu, posebne obloge pragov in preprogi z napisom Helly Hansen pred prednjima sedežema. Vsi motorji iz redne ponudbe za Renault Captur so na voljo tudi za posebno serijo Helly Hansen: Energy TCe 90, TCe 120 s samodejnim menjalnikom EDC, in Energy dCi 90 z ročnim ali samodejnim menjalnikom EDC.

S posebno serijo Helly Hansen Renault za Captur prvič ponuja usnjene prevleke sedežev

S posebno serijo Helly Hansen Renault za Captur prvič ponuja usnjene prevleke sedežev

Helly Hansen

Začetek te norveške znamke sicer sega že v leto 1877, a Helly Hansen še dandanes varuje poklicne uporabnike in jim omogoča delo in preživetje na oceanih in v gorah širom po svetu. Njihova oblačila, ki nastajajo v mešanici skandinavskega oblikovanja in izkušenj z življenjem v najbolj neusmiljenih okoljih na zemlji, poklicnim uporabnikom pomagajo s samozavestjo, ki jo potrebujejo ob soočenju z močjo narave in pri opravljanju svojega dela. Znamka je že pred 130 leti iznašla prve nepremočljive mehke tkanine, v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ustvarila prve flis tkanine in v sedemdesetih letih predstavila prvo spodnje perilo iz tehničnih tkanin s tehnologijo Lifa®. Danes je Helly Hansen uradni partner za dobavo uniformiranih oblačil 60 smučiščem in gorskim vodniškim službam, opremil pa je več kot 33 tisoč poklicnih gornikov. Izdelke znamke Helly Hansen danes prodajajo v več kot 40 državah.