Prihaja dan Fordovih novosti 2016 na Vranskem

Zanimivosti

Ste že bili kdaj na Dnevu Fordovih novosti? Gre za spektakularne dogodk, ki bo 24. 9. 2016 med 10. in 16. uro na AMZS Centeru varne vožnje (Vransko) postregel s številnimi presežki in doživetji za vso družino. Premierno si boste lahko ogledali prva vozila nove prestižne linije Vignale, ki izstopajo z vrhunsko prefinjenostjo in bogato […]

Ste že bili kdaj na Dnevu Fordovih novosti? Gre za spektakularne dogodk, ki bo 24. 9. 2016 med 10. in 16. uro na AMZS Centeru varne vožnje (Vransko) postregel s številnimi presežki in doživetji za vso družino.

Premierno si boste lahko ogledali prva vozila nove prestižne linije Vignale, ki izstopajo z vrhunsko prefinjenostjo in bogato opremo, do potankosti izdelane podrobnosti pa dajejo pojmu lepote nov pomen. Ob prenovljenemu Rangerju se vam bo predstavil tudi popolnoma novi Ford Edge, ki je kot veliki SUV zaokrožuje Fordovo paleto športnih terencev.

Zanimivo, kajne? A to še vedno ni vse. Srečnim izžrebancem se bodo uresničile najbolj adrenalinske sanje, saj jih bodo izkušeni inštruktorji zapeljali na spektakularno vožnjo po poligonu z dvema Fordovima legendama: Focusom RS ali Mustangom z motorjem V8.

brutalni-mustang

Dan v družbi Forda na Vranskem bo popoln tudi za vse, ki običajno ne sedite za volanom, saj vas čaka bogat in zabaven spremljevalni program (imajo organizirano varstvo za otroke), v katerem se boste lahko preizkusili v različnih zabavnih izzivih.

Za dodatno vzdušje bodo poskrbeli tudi naši izvrstni nordijci, med katerimi bodo tudi Peter Prevc, Jurij Tepeš in Vesna Fabjan, ki se bodo skupaj z vami zabavali in se spopadali z izzivi. Če boste lačni pa bo Masterchef Darko Klemen s svojimi kreacijami poskrbel za razvajanje vaših brbončic.