Pri Renaultu so podarili novega Clia

Aktualno

V podjetju Renault Nissan Slovenija, d.o.o., so se tudi letos odvijali dnevi odprtih vrat, poimenovani »brezplačni spomladanski kontrolni pregled«. To je čas, ko v Renaultu odprejo vrata svojih pooblaščenih servisnih delavnic po vsej Sloveniji, posamezniki pa so deležni brezplačnega pregleda 33 kontrolnih točk in brezplačne ponudbe za morebitna potrebna vzdrževalna dela. Dnevni odprtih vrat so […]

V podjetju Renault Nissan Slovenija, d.o.o., so se tudi letos odvijali dnevi odprtih vrat, poimenovani »brezplačni spomladanski kontrolni pregled«. To je čas, ko v Renaultu odprejo vrata svojih pooblaščenih servisnih delavnic po vsej Sloveniji, posamezniki pa so deležni brezplačnega pregleda 33 kontrolnih točk in brezplačne ponudbe za morebitna potrebna vzdrževalna dela. Dnevni odprtih vrat so potekali od sobote, 16. marca, do konca meseca marca.

Poleg tega, da so obiskovalci že ob obisku v Renaultovih salonih lahko koristili različne ugodnosti v sklopu akcije, pa so jim v okviru te akcije pripravili še veliko nagradno igro s kar 100 privlačnimi nagradami. Glavna nagrada je bila novi Renault Clio, ki so ga podelili v petek, 10. maja,  v prostorih avtohiše Malgaj v Ljubljani.

renault: podaril se je clio 2013

Srečni dobitnik novega Renault Clia je  g. Andrej Šolar, ki je iz avtohiše Malgaj odpeljal pravega lepotca. Nagrajenec je dolgoletni uporabnik Renaultovih vozil, v sklopu akcije »spomladanski pregled« pa je na kontrolni pregled pripeljal svoje vozilo Renault Modus. Srečnemu dobitniku bo doma na dvorišču delal družbo še novi Renault Clio.

Ob zaključku akcije dnevov odprtih vrat so pri Renaultu zelo zadovoljni, saj je servisna mesta obiskalo preko 6.000 strank.