Pretresljiv posnetek: Mobilnika ne uporabljate med vožnjo

Aktualno, Top, Zanimivosti

Prometne nesreče, ki so posledice uporabe mobilnega telefona so v velikem porastu. Uporabniki se premalo zavedajo, da je med vožnjo potrebno biti izjemno pozoren. S šokantnim video posnetkom iz Velike Britanije želijo voznike opozoriti na pereč problem. Tudi Policija opozarja voznike na nevarnosti uporabe mobilnika med vožnjo. Telefoniranje med vožnjo je med slovenskimi vozniki vse […]

Uporaba mobilnih telefonov med vožnjo je nevarna!

Prometne nesreče, ki so posledice uporabe mobilnega telefona so v velikem porastu. Uporabniki se premalo zavedajo, da je med vožnjo potrebno biti izjemno pozoren. S šokantnim video posnetkom iz Velike Britanije želijo voznike opozoriti na pereč problem.

Uporaba mobilnih telefonov med vožnjo je nevarna!

Uporaba mobilnih telefonov med vožnjo je nevarna!

Tudi Policija opozarja voznike na nevarnosti uporabe mobilnika med vožnjo. Telefoniranje med vožnjo je med slovenskimi vozniki vse bolj prisotno. Ti se žal premalo zavedajo, da uporaba mobilnega telefona za volanom bistveno zmanjša njihovo zbranost. Zaradi tega lahko spregledajo pomembno prometno signalizacijo in se prepočasi odzovejo na nepredvidljive razmere na cesti. Takšne okoliščine lahko povzročijo hudo prometno nesrečo.