Premrl-Brešer na Rally Opatija po najvišja mesta

Avtomobilizem, Reli, Šport

Konec tega tedna, 1. in 2. maja se bo pri naših sosedih na hrvaškem, v okolici Opatije in Buzeta, nadaljevalo prvenstvo v reliju za mednarodni pokal Mitropa. 57 prijavljenih posadk se bo ta vikend spopadlo z osmimi hitrostnimi preizkušnjami, kjer bodo prevozili skupno 356 kilometrov. Na petkovem štartu relija ob 18. uri seveda ne bosta manjkala tudi Grega Premrl […]

Konec tega tedna, 1. in 2. maja se bo pri naših sosedih na hrvaškem, v okolici Opatije in Buzeta, nadaljevalo prvenstvo v reliju za mednarodni pokal Mitropa.

Lav-208157 prijavljenih posadk se bo ta vikend spopadlo z osmimi hitrostnimi preizkušnjami, kjer bodo prevozili skupno 356 kilometrov. Na petkovem štartu relija ob 18. uri seveda ne bosta manjkala tudi Grega Premrl in njegov sovoznik, Gregor Brešer z vozilom DS 3 R3T. Grega se ponovnega boja za točke vsekakor veseli, saj bi rad popravil vtis iz prvih treh relijev, ko mu ni šlo vse po načrtih. Seveda se bosta Grega in Gregor na vso moč potrudila in poskušala vmešati v boj za najvišja mesta v generalni razvrstitvi. To sta namreč že letos dokazala na nekaterih hitrostnih preizkušnjah.