Premiera novega Hyundai ix35 v Ženevi

Aktualno, Novosti, Saloni

V Ženevi se bo predstavil tudi prenovljeni ix35, ki prinaša nekaj svežine v ponudbi SUV segmenta z rahlo prenovljenim dizajnom in izboljšanim pogonskim sklopom. Hyundai ix35 je razvit in izdelan v Evropi. Gre za naslednika Hyundaijevega uspešnega predstavnika SUV segmenta, ix35, ki prihaja na tržišče tri leta za svojim predhodnikom. Kupcem ponuja nov dizajn in širok […]

V Ženevi se bo predstavil tudi prenovljeni ix35, ki prinaša nekaj svežine v ponudbi SUV segmenta z rahlo prenovljenim dizajnom in izboljšanim pogonskim sklopom.

Hyundai ix35 je razvit in izdelan v Evropi. Gre za naslednika Hyundaijevega uspešnega predstavnika SUV segmenta, ix35, ki prihaja na tržišče tri leta za svojim predhodnikom.

hyundai ix35 2013

Kupcem ponuja nov dizajn in širok nabor tehnoloških izboljšav. Poleg obstoječe palete motorjev bo na voljo z novim, v Evropi razvitim 2,0-litrskim bencinskim GDI motorjem, ki ponuja več moči ter nizko porabo goriva – a še vedno ostaja brez turbinske pomoči. Izboljšano je tudi podvozje, ki je uglašeno za vožnjo po evropskih cestah.