Pregled in polnjenje klime ter brezplačen pregled varnosti vozila

Aktualno

Avto Triglav je pripravil posebno ponudbo, ki velja le do konca avgusta. Nudijo namreč 20 % popust, ob servisnem pregledu in popravilu klimatske naprave, na pregled in polnjenje klimatske naprave ter darilo; brezplačen pregled 32 kontrolnih točk varnosti vozila.

Avto Triglav je pripravil posebno ponudbo, ki velja le do konca avgusta.
 

Nudijo namreč 20 % popust, ob servisnem pregledu in popravilu klimatske naprave, na pregled in polnjenje klimatske naprave ter darilo; brezplačen pregled 32 kontrolnih točk varnosti vozila. Popust se obračuna na znesek računa. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Gotovo si predstavljate, kako vroče je lahko sredi poletja, ko ste ujeti v koloni po napornem dnevu v službi in nenadoma ugotovite, da klimatska naprava ne deluje. In kako hitro se dviguje temperatura v avtu, ki pelje družino na dopust, klimatska naprava pa ne deluje tako, kot bi morala.

A5C12804-ABF6-11E1-8BEA-DA0166B94067
 
Hkrati opozarjajo, da vztrajajte pri originalnih nadomestnih delih. Nadomestni deli Fiat, Alfa Romeo, Lancia in Fiat Professional, ki so originalni vam jamčijo zanesljivost, zmogljivost in varnost. Zaradi prizadevanj proizvajalca za razvoj trajnostnih izdelkov so tudi prijazni do okolja.
 
Garancija za originalne nadomestne in obnovljene originalne nadomestne dele velja 36 mesecev pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži; v nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine