Predstavitev prestižnega koledarja Mobihel 2016

Aktualno, Zanimivosti

Skupina Helios je na dogodku Wild Wild Christmas v samem središču prestolnice poskrbela za odmevno zabavo ob razkritju ekskluzivnega koledarja Mobihel 2016. Predstavitvi vrhunskih fotografij z domiselno tematiko, se je pridružila tudi ekipa, ki je zakrivila letošnji koledar in z mičnimi manekenkami še dodatno popestrila praznično vzdušje. Koledar Mobihel 2016, med drugimi, krasi tudi popularna […]

Skupina Helios je na dogodku Wild Wild Christmas v samem središču prestolnice poskrbela za odmevno zabavo ob razkritju ekskluzivnega koledarja Mobihel 2016. Predstavitvi vrhunskih fotografij z domiselno tematiko, se je pridružila tudi ekipa, ki je zakrivila letošnji koledar in z mičnimi manekenkami še dodatno popestrila praznično vzdušje. Koledar Mobihel 2016, med drugimi, krasi tudi popularna Inja Zalta, ki jo lahko trenutno spremljamo v nanizanki Usodno vino.

Večernega druženja v vzdušju Divjega zahoda so se udeležili tudi številni znani Slovenci in Slovenke med njimi tudi Alya, Špela Jereb, Ivana Šundov, Ula Šemole, Rado Mulej, Daša Podržaj, Ana Marija Avbelj, Doroteja Premužič, Katarina Benček, Maja Kljun, Uroš Slak, Danica Lovenjak, Nejc Simšič, Aleš Prestor in Sinka Halebič. Manjkala nista tudi fotografinja, Lidija Mataja, ki je poskrbela za prepoznaven in vizualno močan stil koledarja Mobihel 2016 ter predstavnik lastnikov Heliosa, Gerald Martens.

Tea Repež, Tina Mentol in Sara Slekovec

Tea Repež, Tina Mentol in Sara Slekovec

Tema letošnjega koledarja močno spominja na čase, ko so po krajih, zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike, strah sejali Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp. Manekenke so pozirale ob ameriških starodobnikih in motociklih iz 50 in 60 let, maskerka in stilistka pa sta poskrbeli za njihov zapeljiv pin-up slog. Na dogodku Wild Wild Christmas, ki je upravičil svoje ime, je bilo zopet izžrebanih 10 redkih srečnežev, ki so koledar Mobihel 2016 odnesli s seboj domov. Večina izmed 999 izvodov koledarja namreč potuje v tujino, v več kot 20 držav, kjer je še prisotna Skupina Helios.