Motokros v Supernovi v Ljubljani

Motociklizem, Saloni, Slovenija, Spidvej, Šport

V nakupovalnem centru Supernova na Rudniku v Ljubljani, bo v dneh od 17. do 23. februarja predstavitev motokrosa. Žal pa letos ne bo MotorSport Salona, ki je bil zadnja leta organiziran na pobudo Sama Čedeta in Draga Božiča.

V nakupovalnem centru Supernova na Rudniku v Ljubljani, bo v dneh od 17. do 23. februarja 2014 predstavitev motokrosa. Žal pa letos ne bo organiziranega MotorSport Salona, ki je bil zadnja leta na Gospodarskem razstavišču oziroma Stožicah pripravljen na pobudo Sama Čedeta in Draga Božiča.

sipine dakar 2014 miran stanovnikNa pobudo in v organizaciji Uroša Rusa in Petra Turšiča bodo v Supernovi razstavljeni motokros motorji, vsak dan po 16. uri pa bodo gostili tudi posamezne motokrosiste. Kot prvi se bodo v ponedeljek predstavili bratje Irt, katere bo spremljala tudi Italijanska motokrosistka Francesca Nocera, sicer dekle Matevža, najstarejšega od bratov Irt. Dan kasneje bo gost Klemen Gerčar, lanski svetovni prvak razreda MX3, ki bo predstavil svoja pričakovanja pred letošnjo sezono, v kateri bo nastopal v najmočnejšem razredu MX GP. V sredo bosta gosta kar dva in sicer Staša Braniselj in Žan Tomšič, ki predstavljata mladi rod motokrosistov. Sledil bo četrtkov obisk Mirana Stanovnika, 17-kratnega udeleženca vztrajnostnega relija Dakar, v petek pa bo gost Roman Jelen z nekaterimi mladimi motokrosisti.

klemen gercar sardinija 2014

Center Supernova je odprt od ponedeljka do soboto do 21. ure, v nedeljo pa do 15. ure. Motorji bodo na ogled preko celotnega dneva, gostje pa se bodo predstavili, kot že omenjeno, po 16. uri.