Predaja vozil Smučarski zvezi Slovenije

Aktualno

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji. Kjer je volja, je tudi pot. Vrhunski športniki to dobro vedo.

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji.
 

Kljub nezavidljivim tržnim razmeram je Summit motors Ljubljana s Smučarsko zvezo Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo.

6EBF5476-DFA3-11E1-98D2-91B165B94067

S-max, Galaxy in Transit so modeli, ki najbolje zadovoljijo potrebe najboljših v nodrijskih disciplinah v Sloveniji. David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana je ob podpisu povedal: “S sponzorstvom se poklanjamo njihovim preteklim dosežkom in delu v prepričanju, da bo vrhunska mobilnost dobra popotnica tudi za bodoče uspehe.”

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije so predali v uporabo prva tri Fordova vozila in sicer S-MAXa, Galaxya in Kombi Transit Furgona. V prihodnjih dneh pa bo sledila še predaja preostalih izbranih vozil.  

Prepričani so, da bodo Fordova vozila nordijski reprezentanci pomagala učinkovito in predvsem varno premagovati razdalje.

“Za tekmovalce, tekmovalke in trenerje nordijske reprezentance, ki skozi vse leto prevozijo vso Evropo, so varna in udobna vozila eden izmed pogojev za vrhunske športne uspehe. Izjemno smo veseli, da se nam je kljub težkim tržnim razmeram v našo sponzorsko družino pridružila tako velika blagovna znamka, kot je Summit motors Ljubljana z vozili Ford. Prepričana sem, da bodo tako naši športniki na poti še bolj varni na tekmovališču pa še bolj uspešni,” je po predaji dejala direktorica SZS ga. Barbara Kürner Čad.