Požar v Tomosu

Aktualno

V pomožnem industrijskem objektu Tomosa na Šmarski cesti v Kopru je v noči na nedeljo iz doslej še neznanega vzroka izbruhnil požar. Ta je povzročil gmotno škodo, ki pa na nadaljevanje proizvodnih procesov v družbah Tomos motoindustrija in…

1DF02052-40DF-11E0-9B59-95C465B94067V pomožnem industrijskem objektu Tomosa na Šmarski cesti v Kopru je v noči na nedeljo iz doslej še neznanega vzroka izbruhnil požar.

 
Ta je povzročil gmotno škodo, ki pa na nadaljevanje proizvodnih procesov v družbah Tomos motoindustrija in Hidria Rotomatika (PE Livarstvo in Komponente) ne bo vplivala. Vzrok požara kriminalisti še preiskujejo.
 
V objektu je bila v času požara nameščena pomožna industrijska oprema in določena zaloga reprodukcijskega materiala.  Spričo tega dejstva v podjetju ocenjujejo, da zaradi dogodka nadaljevanje proizvodnih procesov v omenjenih družbah oz. poslovnih enotah ne bo ovirano.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.