Povsem novi model Nissan Pulsar

Aktualno, Novosti

Nissan se vrača v C segment vozil s povsem novim modelom Pulsar. Prostorna petvratna limuzina, ki je bila uradno predstavljena 20. maja 2014, bo zadovoljila visoke zahteve evropskih kupcev avtomobilov. Izdelava tega avtomobila bo potekala v Nissanovi tovarni v španski Barceloni. Model Pulsar bo obnovil močno Nissanovo vez s C segmentom – drugim največjim razredom vozil […]

Nissan se vrača v C segment vozil s povsem novim modelom Pulsar. Prostorna petvratna limuzina, ki je bila uradno predstavljena 20. maja 2014, bo zadovoljila visoke zahteve evropskih kupcev avtomobilov. Izdelava tega avtomobila bo potekala v Nissanovi tovarni v španski Barceloni.

Model Pulsar bo obnovil močno Nissanovo vez s C segmentom – drugim največjim razredom vozil na evropskem avtomobilskem trgu. Novi model Pulsar je izdelan na enaki visokokakovostni ravni z izjemno inovativnim pristopom, kot to velja za vse druge Nissanove modele. Njegova prodaja se bo začela jeseni 2014.

nissan-pulsar-novi

Ime Pulsar je deležno bogate zgodovine v Nissanovem proizvodnem programu, prvič pa se je pojavilo leta 1978. V zadnjih štirih desetletjih je bilo večkrat v uporabi pri modelih za azijsko in avstralsko tržišče. V zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja pa se je naziv Pulsar pojavil tudi na nekaterih evropskih tržiščih pri modelu N14.