Pošta pripoveduje o Citroënu

Zanimivosti

Od 25. oktobra 2014 bo francoska pošta, La Poste, pripovedovala zgodbo o zgodovini CITROËNA z zbirateljsko knjižico in znamkami, ki bodo predstavljale legendarna vozila znamke. Citroën je legendarna znamka, osnovana na pionirskem duhu podjetnika brez primere, Andréja CitroënA, ki je odkrival talente pred svojim časom. Skozi različna obdobja je bil poznan po inovativnih tehnologijah, avantgardnih […]

Od 25. oktobra 2014 bo francoska pošta, La Poste, pripovedovala zgodbo o zgodovini CITROËNA z zbirateljsko knjižico in znamkami, ki bodo predstavljale legendarna vozila znamke.

Citroën je legendarna znamka, osnovana na pionirskem duhu podjetnika brez primere, Andréja CitroënA, ki je odkrival talente pred svojim časom. Skozi različna obdobja je bil poznan po inovativnih tehnologijah, avantgardnih oglasih in vzdržljivostnih rekordih. Citroën zaznamuje obdobja, tako je na primer Traction Avant asociacija na zgodovino, 2 CV na prve počitnice, DS na zlata povojna leta, Méhari na bluze s cvetličnim vzorcem in Xsara na zmage v reliju …

95 let kasneje Citroën še vedno uporablja svojo kreativnost in tehnologijo za edinstven in prepoznaven stil ter za dobro počutje svojih strank, kar dobro izraža C4 CACTUS.

La Poste s svojimi novimi poštnimi znamkami priča o tej zgodovini. Citroën predstavlja na desetih izjemnih znamkah. Prvič je na voljo: dva zbirateljska kompleta petih znamk in zbirateljska knjižica desetih znamk. Novi in ekskluzivni primerki bodo pritegnili zbiratelje.

POSTA-IN-CITROEN

Zbirateljski kompleti in knjižica bodo premierno naprodaj 25. oktobra na Elizejskih poljanah v stavbi Citroën C42, paradnem ambientu, ki uteleša duh tržne znamke, od 14 ure do 21 ure in pol.

Prodajna cena zbirateljskega kompleta: 5,50 € (5 znamk za 20-gramska prednostna pisma v Franciji).
Prodajna cena zbirateljske knjižice: 19,90 € (knjižica in 10 znamk za 20-gramska prednostna pisma v Franciji).