Podjetje Bosch doniral terapevtska kolesa URI SOČA

Poslovno

Podjetje Bosch je URI SOČA letos podarilo štiri terapevtska kolesa in nekaj funkcionalnih dodatkov za boljšo uporabo koles (3 dodatna anatomska sedala, štiri T elemente, 3 plošče za pritrditev stopal…). Terapevtska kolesa so namenjena uporabnikom, ki imajo zmanjšane motorične sposobnosti. Posebnost terapevtskih koles so stranska pomožna kolesca nameščena na plinske amortizerje, ki nudijo zadostno oporo in pomagajo pri korekciji smeri. […]

Podjetje Bosch je URI SOČA letos podarilo štiri terapevtska kolesa in nekaj funkcionalnih dodatkov za boljšo uporabo koles (3 dodatna anatomska sedala, štiri T elemente, 3 plošče za pritrditev stopal…).

Terapevtska kolesa so namenjena uporabnikom, ki imajo zmanjšane motorične sposobnosti. Posebnost terapevtskih koles so stranska pomožna kolesca nameščena na plinske amortizerje, ki nudijo zadostno oporo in pomagajo pri korekciji smeri.

Terapevtsko-kolo

V podjetju Bosch d.o.o. Slovenija, na čelo katerega je bila ta mesec izvoljena Mirsada Kudrić, so na lokalni in tudi globalni ravni, projekti družbene in okoljske odgovornosti namenjeni ustvarjanju boljših izhodiščnih pogojev za otroke različnih demografskih okolij in potreb.

“V našem podjetju se zavedamo, da vodenje javnih zdravstvenih inštitucij postaja iz leta v leto resnic no velik izziv. Gospodarska kriza, katere kar ni videti konca, je resno nac ela zdravstveni sistem, ki posredno in neposredno vpliva na poslovanje JZZ. Poleg stalnega zniževanja prihodkov, ki se vleče že četrto leto, so se pojavljali tudi drugi vplivi iz okolja. Zato v našem podjetju vemo kako pomembno je, da tudi zasebna tehnološka in druga podjetja podajo roko in vsaj malo olajšajo težko finančno breme Uri Soče”, pravi Kudrićeva.

V URI Soča imajo podjetje Bosch za prave prijatelje, saj jih razveseljujejo z vsakoletnimi donacijami in s tem omogočajo kvalitetno delo in uspešne rezultate pri delu z otroki.

Vrtec-Krško-Bosch

Vrtec Krško