Peugeot podelil priznanja slovenskim koncesionarjem

Aktualno

Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, na Brdu pri Kranju, letos prvič podelil priznanja najboljšim. Priznanja obsegajo štiri kategorije; serviser leta, trgovec leta na področju prodaje in na področju…

Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za  koncesionarje, na Brdu pri Kranju, letos prvič podelil priznanja najboljšim.

 

32670400-2A82-11E1-9E31-62C865B94067Priznanja obsegajo štiri kategorije; serviser leta, trgovec leta na področju prodaje in na področju finančnih storitev in koncesionar leta.    

Servis leta 2011 je postal AMPS, Peugeot Center, v Murski Soboti. Odlikuje ga aktivno delovanje na področju reševanja in odpravljanja tehničnih problemov, ponudil pa je tudi učinkovite rešitve za tehnične pomanjkljivosti, ki so bile nato uporabljene na mednarodnem nivoju. V letu 2011 je dosegel tudi zavidljivo 50% rast prodaje nepooblaščenim delavnicam.
 
Prodajalec leta je Avtotehna Vis, v Ljubljani. Ta je v 2011 presegel zastavljene cilje z izvajanjem profesionalne prodaje in marketinških aktivnosti, investiral v prodajne programe, med drugim vzdržuje tudi program prodaje rabljenih vozil Levja priložnost.
 
Prodajalec leta, ki je najuspešneje pritegnil stranke k nakupu s pomočjo finančnih storitev in zavarovanj, v  sodelovanju s podjetjem Peugeot financiranje, je Avtohiša Kavčič, v okolici Kranja.
 
Najprestižnejše odlikovanje, koncesionar leta je generalna direktorica Peugeota Slovenija, Ana Theresa Borsari, podelila Janezu Rodetu, direktorju podjetja Rodex, Radomlje. Gre za koncesionarja, ki dosega najboljše rezultate na vseh področjih svojih aktivnosti, prodaje in poprodaje, in je celokupno najboljši v svoji regiji. Z znamko Peugeot je že 40 let.
 
Tudi sicer znamka Peugeot na slovenskem trgu zaključuje uspešno leto. Prodaja osebnih in gospodarskih vozil je v 11 mesecih 2011 za 15% večja kot v istem obdobju lani in dosega 9,1% tržni delež.  Uspešno je bil vpeljan tudi  progam zvestobe strank MOJ PEUGEOT, z nadpovprečnimi odzivi.