Peugeot z nagrado "Qualiweb/Stratégies"

Aktualno

Peugeot je vnovič prejel “nagrado Qualiweb/Stratégies 2013” za on-line odnose s strankami in se povzpel na vodilno mesto avtomobilskega sektorja. Barometer QualiWeb že zadnjih 15 let meri kakovost on-line odnosov s strankami na 315 francoskih spletnih mestih v 17 dejavnostnih sektorjih. Rezultate te študije objavijo v reviji Stratégie. Znotraj avtomobilskega sektorja je bilo na preizkušnji […]

Peugeot je vnovič prejel “nagrado Qualiweb/Stratégies 2013” za on-line odnose s strankami in se povzpel na vodilno mesto avtomobilskega sektorja.

Barometer QualiWeb že zadnjih 15 let meri kakovost on-line odnosov s strankami na 315 francoskih spletnih mestih v 17 dejavnostnih sektorjih. Rezultate te študije objavijo v reviji Stratégie.

peugeotZnotraj avtomobilskega sektorja je bilo na preizkušnji 14 proizvajalcev. Vsaka blagovna znamka je prejela sedem skrivnih e-sporočil s štirimi scenariji, ki so predstavljali sporočila, naslovljena službi za stike s strankami: prošnja za informacije o prodaji, reklamacije, tehnične težave in izjava o naklonjenosti.

Med drugim je bila letos prvič podeljena nova nagrada Qualiweb za “socialne medije”. Preko Facebook spletnih strani so bila 160 blagovnim znamkam poslana tri “skrivna” sporočila. V tej prvi kategoriji brez razdelitve po dejavnostnih sektorjih se je Peugeot uvrstil med prvih 10, točneje na 6. mesto (posebno priznanje komisije).

peugeot 208 na obali 2013S prenovljeno organizacijo in novo ekipo, ki je bila maja 2011 sestavljena v mestu Amiens, je center za stike s strankami znamke Peugeot v Franciji leta 2012 obravnaval skoraj 110.000 stikov. Na vsa e-sporočila odgovorijo v roku manj kot 24 ur, na večino v manj kot 12 urah. Telefon še vedno ostaja najpogosteje uporabljen medij za stike s strankami (65.000 v letu 2012), ki mu sledi elektronska pošta (43.000), ki vsako leto narašča.